1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTAMS: "Çalışma koşulları yetersiz"
KTAMS: Çalışma koşulları yetersiz

KTAMS: "Çalışma koşulları yetersiz"

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Güzelyurt bölgesinde hizmet veren Posta Dairesi'yle ilgili yazılı açıklama yaptı.

A+A-

Kıbrıs Türk Amme Meumurları Sendikası Güzelyurt Posta Dairesi'nde yaşanan eksikliğe dikkat çekti. Sendika, Güzelyurt Posta Dairesi'nde çalışma koşullarının yetersiz olduğunu savundu.

Yapılan açıklama şu şekilde;

"Güzelyurt halkının yanı sıra bölgede bulunan 3 üniversitede hizmet veren Posta Dairesi personel eksikliği yanında ofislerin fiziki olarak yetersizliğinden dolayı sorunlar yaşanmakta, gelen onlarca koli ofiste yürüyecek ve oturacak yer bırakmazken birçok koli de yol ortasında arabaların içinde ayrıştırılmaya çalışılıyor.

Gelen kolilerin Gümrük Dairesi memuru kontrolundan sonra alıcılara verilecek olması ve Gümrük Dairesi memurunun haftada bir gün posta Dairesine gelmesi sıkıntılı durumu daha da artırmaktadır.

Yıllardır güvenlikle ilgili kaygılarını dile getiren personelin talepleri dikkate alınmadığı için veznede çalışan personel büyük huzursuzluk yaşamaktadır.

Bölge halkına daha kaliteli hizmet verilebilmesi ve çalışanlara  huzur içinde verimli bir iş ortamı yaratılması adına ilgili bakanlığı  göreve davet ediyoruz."

 

Bu haber toplam 1887 defa okunmuştur