1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KORKUNÇ KAZA
KORKUNÇ KAZA

KORKUNÇ KAZA

Dr Fazıl Küçük Bulvarı, Hamitköy ışıkları yakınlarında meydana gelen korkunç kazada 22 yaşındaki Ahmet Oran hayatını kaybetti, aynı araçta bulunan kardeşi Şeref Oran ise ağır yaralandı.

A+A-

Dr Fazıl Küçük Bulvarı, Hamitköy ışıkları yakınlarında meydana gelen korkunç kazada 22 yaşındaki Ahmet Oran hayatını kaybetti, aynı araçta bulunan kardeşi Şeref Oran (E16) ise ağır yaralandı.

Korkunç kaza dün gece yarısı saat 00:15 sıralarında Lefkoşa-Mağusa anayolunun Hamitköy ışıklarından 200 metre ilerisinde meydana geldi. Ahmet Oran yönetimindeki BR 684 plakalı Renault 9 marka araç ile Hamitköy bölgesinde anayolun yanındaki Sismar Market’ten çıkıp Haspolat yönüne doğru seyretmesi gerekirken ters şeride girdi ve kazaya neden oldu.

Ters şeritten aşırı süratli ve farları kapalı bir şekilde yaklaşık 300 metre giden araç, Hamitköy ışıklarından Ercan Havaalanı istikametine doğru seyreden Murat Duyan yönetimindeki LE 6666 plakalı Mercedes marka araç ile yüz yüze çarpıştı. Çarpışma sırasında demir yığınına dönen araçta sıkışan Ahmet Oran ve kardeşi Şeref Oran’ı  kurtarmak için itfaiye ekipleri yoğun uğraş verdi.

Ahmet Oran olay yerinde yaşamını yitirdi, yanında yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan 16 yaşındaki Şeref Oran ise Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, durumumun ciddi olduğu öğrenildi. Murat Duyan ise kazayı hafif yaralarla atlattı.

 

Korkunç kazada yaşımını yitiren Ahmet Oran 4 gün önce sosyal medyada arabasıyla birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşmıştı.

Bu haber toplam 4376 defa okunmuştur