1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KOMADAKİ ÖĞRENCİDEN İYİ HABER
KOMADAKİ ÖĞRENCİDEN İYİ HABER

KOMADAKİ ÖĞRENCİDEN İYİ HABER

Şuuru tamamen açıldı, Hayati tehlikesi: Minimal!

A+A-

Mağusa’da önceki gece 4 genç arasında başlayan, sabahın erken saatlerine kadar süren ve bir üniversite öğrencisinin ölüme neden olan partinin ardından ‘koma’daki diğer üniversite öğrencisinden iyi haber geldi…

• Başhekim Yardımcısı Dr. Dizdarlı, Ö.O.K’nin solunum cihazından ayrıldığını, ancak çekilen akciğer tomografisinde, akciğerinde görülen leke ve sıvı nedeniyle yoğun bakım koşullarında tedavisinin bir süre  daha devam etmesi kararı alındığını açıkladı.

• Polis, Osman Olga DEMİREL’in cesedi üzerinde, yapılan otopsi neticesinde; ceset üzerinde,  herhangi bir darp, cebir, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmemekle birlikte, kesin ölüm sebebinin tespiti için  kan ve doku örnekleri alındığını, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

YENİDÜZEN (Özel)

Mağusa’da Gülseren bölgesinde bulunan Karakaşlı 5 Apartmanı Daire 6’da geçtiğimiz Cuma gecesi, geç saatlerde başlayan ve önceki sabahın erken saatlerine kadar süren partide 24 yaşındaki Osman Olga Demirel hayatını kaybederken, komaya giren 26 yaşındaki Ö.O.K’nin ise şuurunun tamamen açıldığı bildirildi.

“Hayati tehlikesi minimal düzeyde”
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Bülent Dizdarlı, yaptığı yazılı açıklamada, 26 yaşındaki Ö.O.K’nin şuurunun tamamen açıldığını bildirdi.
Başhekim Yardımcısı Dr. Dizdarlı, Ö.O.K’nin solunum cihazından ayrıldığını, ancak çekilen akciğer tomografisinde, akciğerinde görülen leke ve sıvı nedeniyle yoğun bakım koşullarında tedavisinin bir süre  daha devam etmesi kararı alındığını açıkladı.
Ö.O.K’nin hayati tehlikesinin minimal düzeyde olduğu da bildirildi.

Polis: Soruşturma devam ediyor
Polis Basın Subaylığı ise 13 Aralık tarihinde, saat 11.00 sıralarında, Gazimağusa’da meydana gelen olayla ilgili dün yaptığı açıklamada, Osman Olga DEMİREL’in cesedi üzerinde, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi neticesinde; ceset üzerinde,  herhangi bir darp, cebir, kesici/delici veya ateşli silah yarası tespit edilmemekle birlikte,  kesin ölüm sebebinin tespiti için  kan ve doku örnekleri alındığını, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Alkol ve uyuşturucu…
Mağusa’da Gülseren bölgesinde bulunan Karakaşlı 5 Apartmanı Daire 6’da geçtiğimiz Cuma gecesi, geç saatlerde başlayan ve önceki sabahın erken saatlerine kadar süren partide 24 yaşındaki Türkiye uyruklu Osman Olga Demirel hayatını kaybederken 26 yaşındaki Ö.O.K ise komaya girdiği belirilmişti.
Demirel’in uyuşturucudan öldüğü tahmin edilirken, komaya giren Keser ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınmıştı.
Elde edilen bilgilere göre hayatını kaybeden DAÜ İç Mimarlık 4. sınıf öğrencisi Osman Olga Demirel ve komaya giren Ö.O.K 2 kız arkadaşı ile birlikte önceki gece geç saatlerde ‘alkol ve uyuşturucu’ almıştı.
Demirel ile O.E.K’nin kız arkadaşlarının verdikleri ifadeye göre alkol ile birlikte, 20 TL’lik banknotlar içerisinde alınan uyuşturucunun, iki genci felakete sürükledikleri iddia edilmişti.
O.E.K’nin “uyuşturucunun etkisiyle” sızdığı, Demirel’in ise sabahın erken saatlerine kadar “alkol ve uyuşturucu almaya devam ettiği” iddialar arasındaydı.
Önceki sabah saat 11:30 raddelerinde, kız arkadaşlarının, iki gencin durumun iyi görmemesi üzerine polisi ve hastaneyi aradığı belirtilmişti.

Demirel, Şubat’ta mezun olacaktı…
DAÜ’de İç Mimarlık 4. sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Osman Olga Demirel, Şubat ayında mezun olarak Türkiye’ye dönecekti.
Demirel’in kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsiden sonra netlik kazanacak. Uyuşturucu ihtimali üzerinde duran polis ise komaya giren Ö.O.K’den alınan kanı tahlile gönderdi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu haber toplam 3596 defa okunmuştur