1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kaza iki arkadaşı ayırdı!
Kaza iki arkadaşı ayırdı!

Kaza iki arkadaşı ayırdı!

Bostancı'da meydana gelen trafik kazasında Bülent Baflı hayatını kaybetti.

A+A-

Bostancı’da dün akşam meydana gelen ölümlü trafik kazası, bölge halkını derinden etkiledi. 41 yaşında iki çocuk babası Bülent Baflı, motosikletiyle evinden çıktıktan 20 metre sonra karşı şeride geçti ve en yakın arkadaşı olan Abddullah Gavani’nin kullandığı van araca çarptı. Kazada Baflı olay yerinde yaşamını yitirirken, gözleri önünde en yakın arkadaşı ölen Gavani ise gözaltına alındı. Kazada Baflı olay yerinde yaşamını yitirdi.
Saat 17:30 sıralarında meydana gelen ölümlü trafik kazasında, aynı mahallede yıllardır çok iyi dost olarak yaşayan 41 yaşındaki Bülent Baflı ve polis memuru olarak görev yapan Abdullah Gavani karşı karşıya çarpışarak kaza yaptı. Bülent Baflı, evine 20 metre uzaklıktaki Doğan Sokak’ta, yönetimindeki plakası
XY2450781570 şasi numaralı arazi motosikleti ile evinden ayrılarak, arkadaşına doğru seyrediyordu. Daha 20 metre ilerleyemeden virajı alamayıp kontrolünü kaybeden Baflı, yolun sağına doğru seyrederek, karşı istikametten gelen Abdullah Gavani yönetimindeki FV 851 plakalı van araç ile çarpıştı.(YD)

Bu haber toplam 5979 defa okunmuştur