1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kayınpederini kırık şişeyle yaraladı
Kayınpederini kırık şişeyle yaraladı

Kayınpederini kırık şişeyle yaraladı

Kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle damadını uyarmak isteyen kayınpeder Özkan Denizsev, damadı Ş.D’nin saldırısına uğradı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da eşini darp ettiği gerekçesiyle kendisini uyarmak için eve gelen kayınpederi Özkan Denizsev’i kırık bira şişesi ile ciddi şekilde yaralayan zanlı damat Ş.D tutuklandı. “Yaralama” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Doğan teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Kayınpedere 27 dikiş atıldı…
Meselenin tahkikat memuru Hasan Özgüç, zanlı Ş.D’ın 30 Temmuz tarihinde Bayındır Sokaktaki evinde eşi Neriman Doğan’ı darp ettiği gerekçesiyle kendisini uyarmak için eve gelen kayınpederi Özkan Denizsev’in vücudunun muhtelif yerlerine elindeki kırık bira şişesi ile vurduğunu ve Denizsev’i kolundan ciddi şekilde yaraladığını açıkladı. Denizsev’in kolunda 8 cm uzunluğunda derin yırtık meydana geldiğini belirten Özgüç, Denizsev’in koluna 27 dikiş atıldığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Özgüç, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Ş.D’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına ve 2 KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1843 defa okunmuştur