1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Karpaz'da tatil, bir başka…
Karpazda tatil, bir başka…

Karpaz'da tatil, bir başka…

YENİDÜZEN, güneşi ve eşsiz sahilliğiyle tatilcilerin vazgeçilmezi olan Karpaz bölgesindeki tatil merkezlerinin bayramdaki doluluk oranlarını araştırdı, konaklama fiyatlarını ortaya koydu

A+A-

Didem MENTEŞ

Yaz sezonun vazgeçilmezleri arasında olan Karpaz bölgesi tatilcilerin uğrak yerleri arasında geliyor. Dağ ve denizin iç içe buluştuğu beldede sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için uygun fiyatlara butik otel, bungalow türü mekanlar ve pansiyonlar ev sahipliği yapıyor. Yaz sezonu boyunca hafta sonları doluluk yaşanan Karpaz ve Yeni Erenköy otelleri, Bayram’da da tercih edilen tatil mekanları arasında yer alıyor. Yeni Erenköy ve Karpaz’da tek kişilik tatil yapmak isteyen kişiler için 75 ile 95 TL arası fiyatlar değişirken, çift kişilik odalar ise 120 TL’den başlayan fiyatlarla tatilcilere sunuluyor. Özellikle bungalow türü tesislerde sabah kahvaltısı sunulurken, butik oteller de yarım pansiyon olarak hizmet veriyor. YENİDÜZEN güneşi ve eşsiz sahilliğiyle tatilcilerin vazgeçilmezi olan Karpaz bölgesindeki tatil merkezlerin fiyatlarını araştırdı.


Villa Lembos Hotel
Dipkarpaz’ın en ucunda yer alan otellerden biri de Villa Lembos Hotel. Karpaz yarımadasının yeşil doğası ve mavisini bir arada sunan otelde, yaz boyunca doluluk yaşanıyor. Özellikle hafta sonları % 100 dolu olan Lembos’da bayram boyunca da yoğunluk yaşanıyor. Tek kişilik oda+kahvaltı 45 Euro’dan hizmet veren Lembos, çift kişilik fiyatı 55 Euro, üç kişilik ise 75 Euro’dan konaklama ücreti alıyor. Lembos’da 0-6 yaş arası çocuklara ücret alınmazken, 6- 12 yaş arası çocuklara ise % 50 indirim uygulanıyor

Blue Sea Otel
Karpaz’ın en çok tercih edilen mekanlarından Blue Sea Otel’de tek kişi için konaklama 95 TL iken, çift kişi için 125 TL’den veriliyor. Bayram süresince doluluk yaşanan Blue Sea, hafta arası daha sakin geçiyor. Hafta sonları tatilcilerin akın ettiği Blue Sea Otel, yaz sezonu boyunca müşterilerini ağırlamaya devam edecek.

Teko’s Place
Zafer Burnu’nda tatil yapmak isteyenler tercihleri arasında Teko’s Palace altında Teko’s Golden Beach ve Tekos Natural House geliyor. Teko’s Golden Beach’de sadece kahvaltı yapmak isteyenler için tek kişi 100, iki kişi 150, üç kişi 180, dört kişi ise 210 TL vermek zorunda. Kahvaltı ve akşam yemeğini birlikte tercih edenler ise 130 ila 320 TL’yi gözden çıkarmak zorunda. Tek kişi 130, çift kişi 200, üç kişi 250, dört kişi de 320 TL ödeyerek tatilini yapabiliyor.
Teko’s Natural House bölümünde ise sadece kahvaltı almak üzere tek kişilik oda 90 TL, çift kişilik oda 140 TL ve üç kişilik odalar ise 170 TL’den veriliyor.

Balci Plaza
Yenierenköy bölgesinde hizmet veren Balci Plaza çiftlik hayatı ve doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için vazgeçilmez bir mekan… Balci Plaza farklı hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. 12 bungalow ile hizmet veren plazada, daireler 2 yatak odalı olup, oturma odası, mutfağı, iki banyo ve klimasıyla 4 kişiye hizmet verebiliyor. Bungalowlarda kalmak isteyenler için kahvaltı dahil geceliği 130 Euro…

Livana Bungalow
Ahşaptan yapılan bungalowlar ile yıllardır tatilcilerin uğrak yerlerinden olan Livana, yarım pansiyon hizmeti veriyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği eşliğinde gecelik iki kişilik odalar 200 TL, üç kişilik 270 TL ve 4 kişilik odalar ise 330 TL’den tatilcilerini ağırlıyor. Bayram süresi boyunca dolu olan Livana’da, Ağustos’un ikinci haftasından itibaren belirli tarihlerde rezervasyon yapılmış durumda.

Big Sand Beach Resturant& Bungalows
Büyük kum plajının güzel manzarası arasında yer alan Big Sand Beach Resturant& Bungalows, müşterilerini bekliyor. İki ve dört kişilik odalarıyla hizmet veren Big Sand, yaz süresi boyunca konaklamaya uygun. Kahvaltı dahil tek kişi 80 TL konaklama ücretine tabi tutulurken, çift kişilik olarak hizmet veren odalarda iki kişi için 120 TL, 3 kişi için 150 TL ve dört kişi için 180 TL fiyat uygulaması yapılıyor.

Burhan’s Golden Beach
Altın sahil ile iç içe denizin keyfini çıkarmak isteyenler için konaklama noktalarından biri de Burhan’s Golden Beach… Ekim ayına rezervasyonlu olan hafta arası müşterilerini kabul etmeye devam eden Burhan’s Golden’ın, bayramda da boş yer yok. 2 ila 4 kişilikten oluşan odalarda konaklamak isteyenler 160 ile 240 TL ödemek zorunda. Kahvaltı dahil çift kişi 160 TL, üç kişi 210 TL ve dört kişi için ise 240 TL konaklama ücreti talep ediliyor.

Sea Bird Motel
Dipkarpaz’ın en ucunda yer alan Sea Bird Motel eşsiz deniz manzarası eşliğinde tatilcilerin iyi vakit geçirmesini sağlıyor. Sea Bird Motel’de sabah kahvaltısı ve akşam yemeği tek kişilik konaklama 150 TL, çift kişilik konaklama 200 ve üç kişilik ise 260 TL’den müşterilerini ağırlıyor. Motel, Şeker Bayram’ı dahil 25 Ağustos’a kadar % 95 doluluk yaşanıyor.


Thresa Hotel
Yenierenköy’de tatilcilerin mutlu ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmeleri için hizmet veren tesislerden biri de Thresa Hotel. Misafirlerine günlük balık ve özel yemekler yanında doğasıyla müşterilerin mutlu bir tatil geçirmesini sağlayan Thresa Hotel’de arife günü itibariyle % 70 oranında rezervasyon yapılmış durumda. Therasa Hotel’de yatak ve kahvaltı dahil tek kişilik oda 75 TL, çift kişilik odalar 120 TL, üç kişilik 150 TL ve dört kişilik odalar ise 180 TL üzerinden müşterilerini ağırlıyor.

Club Malibu Hotel Beach & Restaurant
Yenierenköy bölgesinin en çok tercih edilen otellerinden olan Club Malibu doluluk yaşayan tesisler arasında yer alıyor. Genellikle yaz boyunca hafta sonlarını dolu geçiren Malibu’da, bayram süresince boş yer bulunmuyor. Yarım pansiyon olarak hzimet veren Malibu’da kişi başı 110 TL konaklam ücreti alınırken, çift kişilik oda 220 TL, 2+1 üzerinden ise 330 TL’den konaklama ücreti talep ediliyor.


Yenierenköy Halk Plajı
Yenierenköy Halk Plajı yeniden müşterilerine hizmet vermeye başladı. Belediye hizmetiyle yeni çehreye kavuşan Yenierenköy Belediyesi’ne ait konaklama odaları sabah kahvaltısı dahil 120 TL’den ücret talep ediliyor.

Bu haber toplam 52033 defa okunmuştur