1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye geldi, tutuklandı...
Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye geldi, tutuklandı...

Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye geldi, tutuklandı...

Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye tatile gelen S.Ç, tatil yapmak için gittiği Nuh’un Gemisi isimli otelde tespit edilerek tutuklandı.

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Kardeşinin kimliği ile KKTC’ye tatile gelen S.Ç, tatil yapmak için gittiği Nuh’un Gemisi isimli otelde tespit edilerek tutuklandı. “Başkasının kimliğine bürünme” ve “Sahte davranışla kayıt temin etme” suçlamalarıyla ilgili olarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı S.Ç, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Kardeşinin kimliğine büründü...
Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlı S.Ç’nin 27 Temmuz tarihinde başkasının kimliğine bürünerek ve sahte davranışla kayıt temin ederek Ercan Havalimanından KKTC’ye giriş yaptığını açıkladı. Zanlının akabinde ayni gün Bafra Turizm bölgesinde faaliyet gösteren Nuh’un Gemisi isimli otele giderek yine başkasının kimliğine bürünüp sahte davranışla kayıt temin ettiğini belirten Köse, zanlının otele giriş yaptığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Köse, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: “Suçum yok...”
Mahkemede söz alan zanlı S.Ç, “Ben kardeşimin kimliği ile geldim. Benim bir suçum yok. Ben ne yaptım ki 3 gün tutuklu kalmamı istiyorlar?” şeklinde kendisini savundu.

3 gün tutuklu kalacak...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı S.Ç’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur