1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İskele, Demir’e ağladı
İskele, Demir’e ağladı

İskele, Demir’e ağladı

İskele Belediyesi’nde görev yapan ve geçtiğimiz Mayıs evlenen, bebek bekleyen 29 yaşındaki Ahmet Demir, talihsiz trafik kazasının ardından, dün sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

A+A-

Henüz hayatının baharındaydı, yaşayacak, yaşatacak daha nice anısı olacaktı ama olmadı. Genç yaşta geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz Mayıs ayında evlenmiş, birkaç ay sonra da baba olacaktı ancak çocuğunun doğumuna bile tanık olmadan; sevenlerinden, ailesinden ayrıldı, ayrılmak zorunda kaldı, 29 Yaşındaki Ahmet Demir. İskele Belediyesi’nde çalışan Demir; geride ise gözü yaşlı bir eş, evlat, acısı yıllar geçse dahi dinmeyecek ana-baba, kardeş, arkadaş ve daha nice sevenini bıraktı…

Gezmek için bindiği araç, cemal regbe’nin sonu oldu
Ahmet ile kaderleri bu talihsiz kazada birleşti. Ahmet’e eşlik etmek ve gezmek için bindiği kamyonet, sonu oldu. Ecel, onu da trafik kazasında yakaladı. Çevresi tarafından çok sevilen ve sayılan bir isimdi, Cemal Rebge. 91 yaşındaydı, İskele halkının çok sevdiği dedesi, amcası, ağabeyi idi. O da geride tarifi mümkün olmayan bir acı bıraktı, hem ailesi, hem de sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Kaderleri talihsiz kazada birleşti
Ahmet Demir ile Cemal Rebge’nin kaderleri de bu talihsiz kazada birleşti. Dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza; süt toplamak için çıktıkları Ziyamet-Kumyalı yolunda seyir halinde iken, virajda yolun sağına geçen Ahmet Demir’in kullanımındaki GF 896 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen İbrahim Şahan'ın kullandığı askeri otobüsün çarpışması sonucu yaşandı. Kaza sonucu, hurdaya dönen araçta sürücü olarak bulunan 29 yaşındaki Ahmet Demir ile yanında yolcu olarak bulunan 91 yaşındaki Cemal Rebge, ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadılar.

Acı haber tez duyuldu
Ziyamet-Kumyalı yolunda meydana gelen ve ölümle sonuçlanan acı haber ise tez duyuldu. Ahmet Demir ile Cemal Rebge’nin aileleri başta olmak üzere tüm sevenleri soluğu Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde aldı. Her ikisi de İskele’de yaşayan Demir ile Rebge’nin ölüm haberini alan sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

İlk tören İskele Belediyesi’nde düzenlendi
Geçirdiği trafik kazası sonucu, hayatını kaybeden 29 yaşındaki Ahmet Demir, bugün (7 Ekim) son yolculuğa uğurlandı. İskele Belediyesi çalışanlarından Demir için ilk tören çalıştığı İskele Belediyesi’nde düzenlendi. Ailesi ve mesai arkadaşlarından helallik alınmasının ardından dualarla uğurlanan Ahmet Demir için bir diğer tören ise İskele Merkez Camii’nde düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İskele Kabristanlığı’na götürülen Ahmet Demir’in naaşı dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. Demir ailesini bu acı gününde sevenleri başta olmak üzere İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Müdür Vekili, Meclis Üyeleri, mesai arkadaşları, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, bölge milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

Cemal Regbe bugün defnedilecek
Ahmet Demir’in kullandığı araçta yolcu olarak bulunan 91 yaşındaki Cemal Rebge‘nin naaşı ise, bugün İskele Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından İskele Kabristanlığı’na defnedilecek…

Bu haber toplam 2527 defa okunmuştur