1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Hüseyin Özgürgün oyunu kullandı
Hüseyin Özgürgün oyunu kullandı

Hüseyin Özgürgün oyunu kullandı

Hüseyin Özgürgün oyunu saat 11.30’da, Şehit Ertuğrul İlkokulu’ndaki 202 numaralı sandıkta kullandı. Özgürgün’e eşi Dilek Özgürgün ile ailesi eşlik etti.

A+A-

Ana Muhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, bugünkü seçimle masada görüşmeci olacak liderin seçileceğini belirterek, seçimin halka ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Hüseyin Özgürgün oyunu saat 11.30’da, Şehit Ertuğrul İlkokulu’ndaki 202 numaralı sandıkta kullandı.  Özgürgün’e eşi Dilek Özgürgün ile ailesi eşlik etti.

Özgürgün, oyu kullandıktan sonra basına yaptığı açıklamada, KKTC halkına yaraşır huzurlu bir seçim süreci yaşandığına dikkat çekti. Özgürgün, propaganda sürecinin demokratik olgunluk içinde geçtiğini belirtti.

Seçim sürecinde yaşanan huzurlu ortamın seçim sonuçları açıklanıncaya kadar devam etmesi temennisinde bulunan Özgürgün, seçimin ülkeye ve halka hayırlı olmasını diledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çeken Özgürgün, bu seçime UBP olarak önem verdiklerini ve bu güne kadar çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2260 defa okunmuştur