1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Güneyden kaçak araç getirdiler
Güneyden kaçak araç getirdiler

Güneyden kaçak araç getirdiler

Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye kaçak olarak 4 motosiklet ve 1 ATV ithal eden S.M, M.P, O.Y, A.D ve C.A tutuklandı.

A+A-

Gamze BAYKUR

Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye kaçak olarak 4 motosiklet ve 1 ATV ithal eden S.M, M.P, O.Y, A.D ve C.A tutuklandı. “Gümrük yasasına aykırı hareket” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

2 motosiklet ve 1 ATV bulundu, 2 motosiklet ise aranıyor…
Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı S.M, M.P, O.Y, A.D ve C.A’nın 18 Ağustos tarihinde LT 767 plakalı araçla Güney Kıbrıs’tan aldıkları 4 motosiklet ile 1 ATV’yi Akyar Kara Giriş Kapısı yakınlarından gizlice KKTC’ye sokarak ithal ettiklerini ve “Gümrük yasasına aykırı hareket” suçu işlediklerini açıkladı. Yürütülen soruşturmada 2 motosiklet ile 1 ATV’nin bulunarak emare olarak alındığını belirten Derman, 2 motosikletin ise arandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Derman, her 5 zanlının da 1’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı S.M, M.P, O.Y, A.D ve C.A’nın tahkikat maksatları bakımından 1’er gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1942 defa okunmuştur