1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Girne’den Lefkoşa’ya 10 km’lik yol yapılacak”
“Girne’den Lefkoşa’ya 10 km’lik yol yapılacak”

“Girne’den Lefkoşa’ya 10 km’lik yol yapılacak”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul etti.

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü kabul etti.
Nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen görüşmede, ileriki dönemde yakın işbirliği yapılacağı belirtildi. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerle ilgili çalışmalara ayrı gözle baktığını dile getirerek, Girne için gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti.
Girne trafiğini rahatlatmak amacıyla 2015 yılı içersinde çevre yollarının yapımı için proje çalışmalarının başlatılacağını söyleyen Taçoy, Girne’den Lefkoşa’ya yaklaşık 10 kilometrelik yol yapılacağını belirtti.
Girne Belediyesi ile birlikte yapılacak çalışmaların turizm kenti olan Girne’yi daha da geliştireceğini söyleyen Taçoy, yapılan ziyaretten dolayı Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye teşekkür etti.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü ise, Bakan Taçoy’a yeni görevinde başarılar dileyerek, sıkıntılarını da paylaşmak istediğini kaydetti.
Özellikle Turizm Limanı bölgesinde bulunan Tır kamyonlarıyla ilgili sorunlar yaşandığına değinen Güngördü, bir de Girne Limanı’nda bulunan mendireğin tamir edilmesi gerektiğini belirtti.
Güngördü, Bakan Taçoy ile birçok yararlı çalışma yapılacağını da kaydetti. TAK

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur