1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Girne Alsancak yolunda ölümlü trafik kazası
Girne Alsancak yolunda ölümlü trafik kazası

Girne Alsancak yolunda ölümlü trafik kazası

Girne Alsancak yolunda ölümlü trafik kazası... Girne Amerikan Üniversitesi Çemberi'ne aşırı süratla giren ve yoldan çıkan araçta yolcu olarak bulunan Yusuf Temli hayatını kaybetti. GİRNE-ALSANCAK yolundaki kazada yaralanan OSMAN TABAK HAZARLAR hastanede

A+A-

İşte Polis Basın bülteninde olay şu şekilde yer aldı

06.02.2016 tarihinde, saat 03:30 sıralarında, Girne-Alsancak Çevreyolu 2-3’üncü kilometreleri arasında, RT (E-29), yönetimindeki EF 940 plakalı salon araç ile Alsancak istikametine doğru seyrettiği sırada, Girne Amerikan Üniversitesi çemberine geldiği zaman, çembere aşırı süratli ve dikkatsizce giriş yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solundan banket dışına çıkarak toprak sete aracın ön kısmı ile çarpmıştır.
  Kaza sonucu aracın arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Doğancı’da sakin Yusuf TEMLİ (E-43) olay mahallinde yaşamını yitirmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü RT ve aracın ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Osman Tabak HAZARLAR (E-22) kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tedavilerini müteakip, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilmişlerdir. Adı edilenlerin burada yapılan tedavilerinden sonra Osman Tabak HAZARLAR acil serviste müşahede altına alınırken araç sürücüsü RT ise tedavisinden sonra taburcu olmasına müteakip tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Bu haber toplam 3201 defa okunmuştur