1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gençler meydana çıkıyor!
Gençler meydana çıkıyor!

Gençler meydana çıkıyor!

Reddediyoruz Platformu 3 Ağustos Çarşamba günü yürüyüş ve miting düzenliyor.

A+A-

Reddediyoruz Platformu, Anayasa Mahkemesinin yurtdışı Koordinasyon Ofisi Antlaşması ile ilgili karırını açıklayacağı 5 Ağustos öncesinde 3 Ağustos Çarşamba günü yürüyüş ve miting düzenliyor. Saat 19.00’da başlayacak olan yürüyüş, Dereboyu trafik ışıkları’ndan başlayarak, Meclis önüne önüne doğru gidilecek.

Platform'dan yapılan açıklama şu şekilde;

"3 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da Dereboyu Citroen Işıkları’nda buluşularak, buradan başlayacak yürüyüşle Meclis önüne gidiyoruz.

Platform, Meclis önüne kurulacak sahne ile coşkulu bir miting gerçekleştirecek ve gecede bizleri bu süreç içerisinde hiç yalnız bırakmayan sanatçı arkadaşlarımızdan Nafiz Dölek, Sinan Güzen, Zeki Karahanoğlu, Gurup Baria, Blue Tears, Eda Girgin, Sol Anahtarı ve Eril Cambaz sahnede yer alacak. Mücadeleye desteğini sahne alarak gösterecek sanatçılarımız yanında, AKDER, FOLK-DER, HAS-DER, Gençlik Merkezi ve GÖÇ-TAŞ gibi kültür derneklerinin Halk Dansları ekipleri de ortak bir gösteri gerçekleştirecek. Bunun yanında Kangoo Jump ve Studio 21 Dans Gurubu da sanatlarıyla mücadeleye renk katacaktır...

5 Ağustos’ta Anayasa Mahkemesi’nin Yurtdışı Koordinasyon Ofisi’yle ilgili kararını açıklayacağını, ilk günden beri “kendi gençliğimiz ve geleceğimiz üzerinde söz sahibi olma” mücadelesine destek veren tüm toplumumuzu bu kritik süreçte sokağa çağırıyoruz... "

Bu haber toplam 1918 defa okunmuştur