1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gavani, Pazartesi mahkemeye çıkarılacak
Gavani, Pazartesi mahkemeye çıkarılacak

Gavani, Pazartesi mahkemeye çıkarılacak

Bostancı’da önceki meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili olarak Abdullah Gavani isimli polis 21 Nisan Pazartesi günü yargı huzuruna çıkacak.

A+A-

Didem MENTEŞ
Bostancı’da önceki meydana gelen ölümlü trafik kazasıyla ilgili olarak Abdullah Gavani isimli polis 21 Nisan Pazartesi günü yargı huzuruna çıkacak. Kazada hayatını kaybeden 41 yaşındaki Bülent Baflı, motosikletiyle evinden çıktıktan 20 metre sonra karşı şeride geçmesiyle, Abddullah Gavani’nin kullandığı van araca çarpmıştı. Kazada Baflı olay yerinde yaşamını yitirirken, gözleri önünde en yakın arkadaşı ölen Gavani ise gözaltına alınmıştı. Poliste 3 gün gözaltında tutulacak olan Abdullah Gavani 21 Nisan Pazartesi günü Güzelyurt Mahkemesi’ne çıkarılacak. Polis olan Gavani’nin dün Mahkemeye çıkarılmaması dikkat çekerken, Pazartesi günü ehliyetine ve pasaport belgelerini polise teslim etmesi bekleniyor. Bu arada Bülent Baflı da bugün kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Kazada Baflı olay yerinde yaşamını yitirmişti
Önceki gün saat 17:30 sıralarında meydana gelen ölümlü trafik kazasında, aynı mahallede yıllardır çok iyi dost olarak yaşayan 41 yaşındaki Bülent Baflı ve polis memuru olarak görev yapan Abdullah Gavani karşı karşıya çarpışarak kaza yaptı. Bülent Baflı, evine 20 metre uzaklıktaki Doğan Sokak’ta, yönetimindeki plakası XY2450781570 şasi numaralı arazi motosikleti ile evinden ayrılarak, arkadaşına doğru seyrediyordu. Daha 20 metre ilerleyemeden virajı alamayıp kontrolünü kaybeden Baflı, yolun sağına doğru seyrederek, karşı istikametten gelen Abdullah Gavani yönetimindeki FV 851 plakalı van araç ile çarpıştı.

Bu haber toplam 3296 defa okunmuştur