1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. GAÜ’ye üniversite adaylarından büyük ilgi
GAÜ’ye üniversite adaylarından büyük ilgi

GAÜ’ye üniversite adaylarından büyük ilgi

Girne Amerikan Üniversitesi Tanıtım Günleri hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi Tanıtım Günleri hız kesmeden devam ediyor. 19-20 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da, 19-22 Temmuz tarihleri arasında ise Eskişehir’de gerçekleşen Üniversite Tercih Fuarları’nda GAÜ standları yoğun ilgi görürken, üniversite adayı binlerce öğrenci geleceklerini şekillendirecek olan meslekler ve bölümler hakkında GAÜ tercih uzmanlarından detaylı bilgi aldı.

GAÜ ayrıca “Burada Hayaller Gerçek” sloganıyla yer aldığı fuarlara, 22-24 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda ve 26-27 Temmuz tarihleri arasında ise İzmir MMO Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı’nda geleceğini şekillendirmek isteyen üniversite adaylarını bekliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, tercih yapacak öğrencilere yönelik mesajında “Hayatın sırları ve hayatımızdaki her şey kararlarımızla ilgili. Kararlarımız önümüzde; küçük, büyük, önemli, bazense önemsiz, yeni yollar açıyor. Girdiğimiz her yol başka bir seçimdir. Seçimlerimiz hayatımızı değiştiriyor ve bazen yaşamımızın kendisi oluyor. Yeni bir yıl ve binlerce yeni yaşamın tercihlerinde bulunan GAÜ olarak; hayatlarına yön verecek seçimlerini yapmaya başlayan adaylarımızla buluşuyoruz.” dedi.

Akpınar, aday öğrencilere yönelik yaptığı açıklamasının devamında ise, “Bizim hayallerimizin başladığı yer; öğrencilerimizin hayallerinin gerçek olduğu yerdir.  Evrensel düzeyde, rekabetçi bir eğitim sunmakta olan Girne Amerikan Üniversitesi,  öğrencilerine Dünya’yı  ‘kendi evleri gibi’ hissedebilmeleri için fırsat ve güç sunmaktadır. Bu bağlamda; her biri hayatın farklı noktalarından ve dünyanın farklı köşelerinden gelecek ve mezuniyet aşamasına yürüyecek müstakbel öğrencilerimiz ile şimdiden gurur duyuyorum ve onları kutluyorum.  Girne Kenti’nin “belkemiği” haline gelen GAÜ;  yakın bir gelecekte de özellikle sağlık ve kültür perspektifinde bu kenti,  çekim merkezi haline getirecektir.  İlk kurulduğu günlerde,  Ada’nın büyülü güzelliğe sahip ancak sosyo-kültürel anlamda içine kapanık şehri Girne’den başlatılıp; sabır, itina ve titizlik ile geliştirilen ve kentin ismi ile beraber, bir küresel marka değeri olarak,  yani artık “GAÜ” ile telaffuz edilen yürüyüşün bugün için ulaşmış olduğu nokta,  “3 Kıtada 7 Kampüs” dür. Ama hayallerimiz yürümeye devam edecek, tek tek gerçekleşene kadar. Tıpkı; Bundan önceki kuşak mezunların “GAÜ Evrensel Mezunlar Topluluğu” üyesi oldukları gibi ve hayallerinin gerçekleştiği gibi.” dedi.

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur