1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ERTEN KASIMOĞLU YOĞUN BAKIMDA
 ERTEN KASIMOĞLU YOĞUN BAKIMDA

ERTEN KASIMOĞLU YOĞUN BAKIMDA

Trafik kazası geçiren Gazeteci Erten Kasımoğlu, “tedbir amaçlı” yoğun bakımda tutuluyor

A+A-

 

Lefkoşa’da önceki gün sabaha yakın Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında Gazeteci-Yazar Erten Kasımoğlu yaralandı. Kasımoğlu, dün YDÜ Hastanesi’ne sevk edildi

Lefkoşa’da önceki gün sabaha yakın Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında gazeteci-yazar Erten Kasımoğlu yaralandı. Kasımoğlu, YDÜ Hastanesi’nde beyninde şüpheli bir lezyon görülmesinden dolayı yoğun bakım ünitesinde tedbir amaçlı tutuluyor. Trafik ışıklarında saat 00.05’te, Erten Kasımoğlu yönetimindeki KR 193 plakalı araba ile 25 yaşındaki Mithat Nazlı yönetimindeki CB 888 plakalı aracın çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazanın ardından her iki sürücü Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vatan Gazetesi sahibi Erten Kasımoğlu dün ailesi tarafından YDÜ Hastanesi’ne sevk edildi.
YDÜ Hastanesi Başhekimi Sevim Erkmen’in yaptığı yazılı açıklamada, Kasımoğlu’nun önceki akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazası sonucunda köprücük kemiğinin kırıldığını, beyninde de şüpheli bir lezyon görüldüğünden ötürü tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesinde müşahede  altında tutulduğunu açıkladı. Erkmen, Erten Kasımoğlu’nun bilincinin açık ve genel durumunun da iyiye gittiğini belirterek, her şeyin yolunda gitmesi halinde Kasımoğlu’nun yarın servise çıkacağını ifade etti. (YD)

Bu haber toplam 2085 defa okunmuştur