1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "Dürüst, dürüstçe söylemeli"
Dürüst, dürüstçe söylemeli

"Dürüst, dürüstçe söylemeli"

Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili son günlerdeki açıklamalarına tepki gösterdi

A+A-

Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili son günlerdeki açıklamalarına tepki gösterdi. 

Soysan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst’ün Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili son günlerdeki açıklamalarına baktığımızda sadece kafa karıştırmaya çalıştığını, esas düşünceyi ortaya koymadan tabiri caizse gevelediğini görmekte ancak kapalı kapılar ardında da bir şeylerin pişirilmeye çalışıldığını anladıklarını söyledi.

"Tel-Sen Toplumun Kaybedeceği Hiçbir Modeli Onaylamayacaktır"

Tamay Soysan yaptığı yazılı açıklamada, Tel-Sen Yönetimi ve Telekomünikasyon Dairesi çalışanları Telekomünikasyon konusu özelde olmak üzere genelde toplumsal varlıkların peşkeş çekilmesine, gençliğin istihdam kapılarının kapanmasına, haberleşmenin geleceğinin karanlığa bırakılmasına karşı olduklarını ve bu yönde atılacak adımları onaylamayacak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dimdik karşısında olacaklarını ifade etti. 

"Bakan Dürüst’ten Dürüstçe açıklama bekliyoruz"

Telekomünikasyon Dairesi Başkanı Tamay Soysan, Bakan Dürüst'ün bir kanalda yaptığı açıklamalarda başka başka şeylerden bahsederken bir gazeteye yaptığı açıklamalarda bambaşka şeylerden bahsettiğini dile getirdi. Soysan, Dürüst’ün devlet adamlılığı ciddiyetini sorgulayamadıklarını ancak  haberleşmeyi yönetmek ciddiyet isteyen bir iş olduğunu savundu.

"Bakan Dürüst’ten Randevu Talep Etmekteyiz"
Soysan yaptığı yazılı açıklamada, kafaları karıştırarak esas varılması gereken hedef gizlenildiğini, kapalı kapılar ardında kimlerle nasıl görüşüldüğü nelerin konuşulduğu nelere karar verildiği bu toplumdan gizlenmemeli gerektiğini söyledi. Tamay Soysan, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst'ten randevu talep edeceklerini ve Tüm bu soruların cevabını isteyeceklerini ifade etti. 

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur