1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Doğada Engel Yol Yürüyüşü" Pazar günü düzenlenecek
Doğada Engel Yol Yürüyüşü Pazar günü düzenlenecek

Doğada Engel Yol Yürüyüşü" Pazar günü düzenlenecek

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nin düzenlediği “1. Doğada Engel Yok Yürüyüşü” Pazar günü yapılacak.

A+A-

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit yaptığı açıklamada, Taşkent’te yapılacak yürüyüş için saat 07.30’da Haspolat UKÜ güzergahında buluşulacağını, 6,5 km olan yürüyüş parkurunun zorluk derecesinin 2 (orta) olduğunu belirtti.

Katılım numaralarının, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nden veya yürüyüşün yapılacağı gün 10 TL bağış yapılarak alınabileceği, katılanlar arasında çekiliş yapılarak tablet hediye edileceği duyuruldu.

“Engelleri Aşarken Her Zaman Sizinleyiz” sloganıyla düzenlenecek yürüyüşe, Telsim ve  Dağcılık Spor Derneği ile North Prime Insurance destek veriyor.

Kibrit ”Biz de varız"

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, engelliler olarak hiç bir şeyin kendilerine engel olmadığı mesajını vermek için bu yürüyüşü düzenlediklerini vurguladı.

Toplum içerisinde eşit şekilde yer alabilmek için dernek olarak mücadele ettiklerini belirten vurgulayan Kibrit, doğa yürüyüşünü hem farkındalığı artırmak hem de sağlıklı yaşam konusunu vurgulamak için yaptıklarını ifade etti.

Yürüyüşü destekleyen, Telsim, Dağcılık Spor Derneği ve North Prime’a teşekkürlerini ileten Kibrit, engellilerle dayanışmak isteyenleri yürüyüşe davet etti.

TAK

Bu haber toplam 1357 defa okunmuştur