1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. DEV-İŞ artık sanal ortamda
DEV-İŞ artık sanal ortamda

DEV-İŞ artık sanal ortamda

DEV-İŞ’in yeni web sayfasının yayında olduğunu duyurdu.

A+A-

DEV-İŞ’in yeni web sayfasının yayında olduğunu duyurdu.

DEV-İŞ'ten yapılan açıklama şöyle:

Devrimci işçi Sendikaları Federasyonu’nun resmi web sayfası www.dev-is.org sitesi yenilenerek yayına başladı. DEV-İŞ’den haberlerin, duyuruların, fotoğraf galerilerinin ve faaliyetlerin güncel bir şekilde paylaşılacağı sitede aynı zamanda geriye dönük olarak sendikanın mücadele tarihiyle ilgili görsellere ve belgelere işçi hakları ile ilgili gerek yasal teferruat gerekse de emeğin haklarıyla ilgili bilgilendirici konu ve makalelere de yer verilecek olan sitede, köşe yazıları ile de güncel ve tarihsel olayları sınıfsal bağlamda yorumlanacak.

Ülkemizdeki emek hareketinin geneliyle ilgili haberlerin yanı sıra dünyadaki önemli emek hareketleri de web sayfasında yer alması hedeflenmektedir.

Sitemizde ayrıca, DEV-İŞ’in ilişkide olduğu sendika ve federasyonların linklerinin yanı sıra, tarihi ve temel ilkeleriyle ilgili de bilgi bulunmaktadır.

Etkin bir şekilde sosyal medyayı kullanmanın ihtiyaç olduğu bu dönemde Federasyonumuz, başka sosyal medya araçlarının yanında web sitesi aracılığı ile de bu ihtiyacı gidermek amacındadır.

Sitemizin yenilenmesinde dayanışma göstererek emek veren Çağdaş Öğüç ve Ergi Özbek’e Federasyonumuz adına teşekkür ederiz.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur