1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dayak görüntüleri mahkemede izlendi
Dayak görüntüleri mahkemede izlendi

Dayak görüntüleri mahkemede izlendi

Ali Osman Uçanok davası yargıda / CD görüntüleri izlendi

A+A-

Mağusa’da 2014 yılı içerisinde Ali Osman Uçanok’u ciddi şekilde darp ederek vahim bedensel zarara uğratan sanık Ö.H, A.U, Ö.S ve C.A'nın yargılanmasına dün başlandı... Sanıklar suçlamayı kabul etmedi.

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 5 Temmuz 2014 tarihinde Ali Osman Uçanok’u ciddi şekilde darp ederek burun kemiğini ve elmaçık kemiğini kırarak vahim bedensel zarara Ö.H, A.U, Ö.S ve C.A'nın yargılanmasına dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı. “Vahim zarar” davasından itham edilen sanık Ö.H, Ö.S ve C.A aleyhine getirilen davayı kabul etmezken, sanık A.U ise kabul etti.

İki tanık dinletildi...
İddia Makamı adına hazırda bulunan Savcı Ahmet Özlemler, duruşmaya başlanması üzerine hazırda bulundurduğu iki tanığı dinletti. Mahkemede birinci tanık olarak dinletilen Mağusa Polis Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Ersin Öğretici, meselenin tahkikat memuru Hasan Karagil’in 5 Temmuz 2014 tarihinde kendisini telefonla arayarak Ali Osman Uçanok’un kendisine ait şirkette 4 kişi tarafından ciddi şekilde darp edildiğini söylediğini ve olay yerine gitmesini istediğini söyledi. Öğretici, aynı gün Uçanok’un şirketine giderek kamera kayıtlarını incelediğini ve konu kayıtları emare olarak aldığını anlattı. Mahkemede ikinci tanık olarak dinletilen Polis Genel Müdürlüğü’nde görevli Görüntü İnceleme Uzmanı Polis Memuru Tanyel Yücel ise Ali Osman Uçanok’un darp edildiği anın görüntülerini içeren CD üzerinde inceleme yaparak 29 fotoğraftan oluşan fotoğraf albümü hazırladığını belirtti.

Mahkemede Uçanok’un darp edildiği an izletildi...
Ali Osman Uçanok’un darp edildiği anı gösteren kamera kayıtlarını içeren CD mahkemeye emare olarak sunulmasının ardından, olay anı mahkemede izletildi. Görüntüleri içeren CD’nin emare olarak mahkemeye sunulmasının yanı sıra fotoğraf albümü de ikinci emare olarak mahkemeye sunuldu.

Duruşmaya bugün de devam edilecek...
Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti duruşmayı, İddia Makamının yeni tanıkları hazır edebilmesine olanak sağlamak amacıyla bugüne tehir etti.

Bu haber toplam 2952 defa okunmuştur