1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. DAÜ’de kayıtlar 2 Eylül’de sona eriyor
DAÜ’de kayıtlar 2 Eylül’de sona eriyor

DAÜ’de kayıtlar 2 Eylül’de sona eriyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) KKTC uyruklu öğrencilere yönelik gerçekleştirilen DAÜ Giriş ve Burs Sıralama Sınavı’nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları 2 Eylül’e kadar devam edeceği bildirildi.

A+A-

DAÜ’den yapılan açıklamada, kayıt hakkı kazanan adayların gerekli işlemler için Öğrenci İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerektiği kaydedildi. Kayıt işlemleriyle ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilgi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden elde edilebilecek.

KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde üniversite başvuru kabullerinin de devam ettiği ifade edildi.

Tıp Fakültesi başvuruları 8 Ağustos’a kadar
Öte yandan, 2016 – 2017 Akademik Yılı için, İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğitimini sürdüren DAÜ Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ne yapılacak GCE kontenjanı başvurularının 8 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

GCE tıp kontenjanlarının sonuçlarının ise, A Level sınav sonuçlarının açıklanmasını takiben açıklanacağı vurgulandı.
Konuyla ilgili detaylı bilgiye, DAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü’nden 630 1217 numaralı telefondan veya registrar@emu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

(tak)

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur