1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çocuklar geleceği Arabahmet’te çizecek
Çocuklar geleceği Arabahmet’te çizecek

Çocuklar geleceği Arabahmet’te çizecek

Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü ve Gençlik Örgütü, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde Arabahmet bölgesinde yaşayan çocukları sevindirmek için etkinlik düzenliyor.

A+A-

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü ve Gençlik Örgütü, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde Arabahmet bölgesinde yaşayan çocukları sevindirmek için etkinlik düzenliyor. Arabahmet mahallesinde saat 14.00’te başlayacak olan etkinlikte uzmanların eşliğinde çocuk haklarına yönelik eğitim verilecek, bilgilendirici broşür dağıtılacak. Çeşitli oyunların da oynanacağı günde, çocuklar fırçalarıyla duvarları boyayacak. Gönüllülerin hazırlayacağı yemeklerin sunulacağı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

YÜKSEL: MUTLU BİR ÇOCUK BÜYÜR, MUTLU BİR DÜNYA OLUR…

Kadın Örgütü Genel Sekreteri Emine Yüksel’den alınan bilgiye göre SOS, Mülteci Hakları Derneği ve Sosyal Riskleri Önleme Vakfı’na kayıtlı çocuklar da etkinliğe katılacak. Duyarlı tüm halkı etkinliğe davet eden Yüksel, “BM’nin bugünü çocuklara armağan etme sebebi olan çocuk hakları konusunda bölgemizdeki çocukları bilgilendirmek, ebeveynlerinin farkındalığını artırmak amacıyla bu etkinliği düzenliyoruz. Mutlu bir çocuk büyür, mutlu bir dünya olur… Amacımız tüm insanların haklarını bilip bunlara sahip çıkmasını sağlamak. Bu nedenle düzenleyeceğimiz etkinlikte tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur