1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Cinsel saldırı’ suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldı
‘Cinsel saldırı’ suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldı

‘Cinsel saldırı’ suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldı

Yeniboğaziçi köyü girişinde otostop çeken Belarus uyruklu genç kadını arabasına alarak cinsel saldırıda bulunan zanlı U.Ö. tutuklandı.

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Yeniboğaziçi köyü girişinde otostop çeken Belarus uyruklu genç kadını arabasına alarak cinsel saldırıda bulunan zanlı U.Ö. tutuklandı. “Cinsel saldırı” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı U.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Omzunu ve bacaklarını okşadı...
Meselenin tahkikat memuru Şükrü Hafız, zanlı U.Ö.’ün 19 Mayıs tarihinde Yeniboğaziçi köyü girişinde bulunan Eyva çemberinde otostop çeken Belarus uyruklu genç kadını aracına aldığını söyledi. Hafız, zanlı U.Ö.’ün seyir halindeyken müşteki kadına “Ne kadar güzelsin. Ben beyaz tenlileri çok severim” diyerek birçok kez müştekinin omzunu ve bacaklarını okşamak suretiyle cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Hafız, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Serbest kaldı...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı U.Ö.’ün kimlik, pasaport ve seyahat belgelerinin polise teslim edilerek KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve zanlının haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur