1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çalıştığı şirkete ait 45 bin TL’yi sirkat etti iddiası
Çalıştığı şirkete ait 45 bin TL’yi sirkat etti iddiası

Çalıştığı şirkete ait 45 bin TL’yi sirkat etti iddiası

Lefkoşa’da Orundalı Gıda Şirketi’nde çalışmakta olan isminin baş harfleri M.S olan şahıs, şirkete ait 45 bin TL’yi zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanarak, 6 gün ek tutukluluk aldı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Lefkoşa’da Orundalı Gıda Şirketi’nde çalışmakta olan isminin baş harfleri M.S olan şahıs, şirkete ait 45 bin TL’yi zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklanarak, 6 gün ek tutukluluk aldı. ‘Müstahdem tarafından sirkat’ suçuyla ilgili olarak tutuklanan zanlı M.S dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit, huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına davada Savcı Yardımcısı İlhan Damdelen ve zanlı mahkemede hazır bulundu. Savcı, meseleyle ilgili olarak tahkikat memuru Mehmet Özen’i mahkemeye tanık olarak dinletti.

Kamera görüntüleri incelenecek
Özen, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı.Polis memuru Özen, Lefkoşa’da İbrahim Orundalı’ya ait Orundalı Gıda Şirketi’nde çalışmakta olan zanlı M.S’nin Kasım 2013- Haziran 2014 tarihleri arasında şirkete ait 45 bin TL’yi muhasebeye yatırmayarak sirkat ettiğini söyledi.  Zanlı M.S’nin 21 Ağustos’ta mahkemeye çıkarılarak 3 gün tutukluluk aldığını hatırlatan özen, bu sürede şirketin muhasebe ve depo sorumlusundan ifade alınacağını ve zanlının giriş çıkış yaptığı marketlerin kamera görüntülerinin inceleneceği gerekçesiyle 6 gün daha tutukluluk talep etti.

6 gün daha
Yargıç Hale Ahmet Raşit de huzurunda yapılan beyanları değerlendirerek, tahkikatın salimen yürütülebilmesi gerekçesiyle zanlı M.S’nin 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1630 defa okunmuştur