1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. BÜYÜK SOYGUNDA YENİ GELİŞME
BÜYÜK SOYGUNDA YENİ GELİŞME

BÜYÜK SOYGUNDA YENİ GELİŞME

Polis, Suç Gelirlerinin Aklanması ve Önlenmesi Yasası kapsamında 3 Milyon TL’lik soygun zanlısı B.Ç’nin babası H.Ç’nin bankadaki hesaplarına soruşturma tamamlanana kadar Başsavcılık kanalıyla ‘tedbir koydu’

A+A-

Ayşe GÜLER

3 Milyon TL’lik soygunda olayla bağlantısı olduğu iddia edilerek tutuklanan ve 3 ayı geçmemek kaydıyla cezaevine gönderilen B.Ç’nin babası H.Ç’nin bankadaki hesaplarına Başsavcılık kanalıyla polis tarafından el konuldu.
Emeklilik maaşını almak için dün bankaya giden H.Ç’ye Maliye Bakanlığı’ndan gelen yazı üzerine ödeme yapılmadı.
Yaşananların ardından YENİDÜZEN’e konuşan H.Ç ise maaşını alamadığı için mağdur olduğunu söyledi. Eşinin hasta olduğunu da ifade eden H.Ç, “ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Bizi öldürsünler” şeklinde konuştu.

Polis Basın Subaylığı ise gazetemize yaptığı açıklamada,  Suç Gelirlerinin Aklanması ve Önlenmesi Yasası kapsamında H.Ç’nin mallarına ‘tedbir konulması’ için polisin Başsavcılık kanalıyla girişim başlattığını açıkladı.
Basın Subaylığı, H.Ç’ye emeklilik maaşının ödenmemesine yönelik talepte bulunulmadığını, bu konuda bir yanlış anlaşılma olduğu ifade edilirken,  yapılan yanlışlığın düzeltilerek,  emeklilik maaşını alabilmesi konusunda girişim başlatıldığını belirtti.

Haberin devamı için TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 2439 defa okunmuştur