1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Biri hastanede, Biri mahkemede!
Biri hastanede, Biri mahkemede!

Biri hastanede, Biri mahkemede!

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, Nöbetçi Yargıcı huzuruna dün çıkarılan Zanlı M.R.A aleyhine soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri verildi.

A+A-

YENİDÜZEN

Lefkoşa’da önceki gün sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Hüsnü Engür’ün durumu ciddiyetini korurken, Engür’e çarpan aracın sürücüsü M.R.A da dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi, Nöbetçi Yargıcı huzuruna dün çıkarılan Zanlı M.R.A aleyhine soruşturma maksatlı 3 gün tutukluluk emri verildi.

‘Dikkatsizlik sonucu’
Mahkemede, kazanın detaylarını veren tahkikat memuru, 25.07.2014 tarihinde, saat 06.45 sıralarında, Lefkoşa’da Kemal Şemiler Caddesi üzerinde, M.R.A’nın, yönetimindeki HA 464 plakalı salon ile kuzey batı istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada, o esnada yolun solunda yaya olarak bulunan ve yolu güneyden kuzeye doğru yaya olarak geçmeye çalışan Hüsnü Engür’e aracın sol ön kısmı ile çarptığını ifade etti.

Hayati tehlikesi sürüyor…
Kaza sonucu yaralanan Hüsnü Engür’ün kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü de ifade edilirken, Engür’ün hayati tehlikesinin de devam ettiği kaydedildi.
Mahkeme, polisin soruşturma maksatlı zanlıyla ilgili tutukluluk talebine onay verdi.

------------------------------------------------------------------

Hayati riski sürüyor

Geçirdiği trafik kazası sebebi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Yoğun Bakım Servisi’ne yatırılan Hüsnü Engür’ün, yoğun bakımdan çıktığı ancak; hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisi öğrenildi. Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi yetkililerinin verdiği bilgiye göre Engür, yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındı. Engür’ün iç kanaması olduğunu dile getiren hastane yetkilileri, “Engür yoğun bakımdan çıktı. Ancak hayati riski sürüyor. İç kanama sebebi ile üç veya dört gün gözlem altında tutulması gerekiyor” şeklinde açıklamada bulundu.

Bu haber toplam 2711 defa okunmuştur