1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Bağlandı, dövüldü, ölüme terk edildi'
Bağlandı, dövüldü, ölüme terk edildi

'Bağlandı, dövüldü, ölüme terk edildi'

Londra’da yaşamını sürdüren Kıbrıslı Türk Mehmet Hassan’ın cinayetiyle ile ilgili yeni veriler elde edildi…

A+A-

 İngiliz basınında yer alan habere göre, olaydan önce Hassan’ın arkadaşlarını arayıp sokakta tanıştığı esrarengiz bir kadınla kumardaki kazancını kutlayacağını anlattığı yazıldı.

Scotland Yard Cinayet Masası ekipleri tarafından 28 Mart Cuma günü Kent’te bulunan  evinde tutuklanan kadın, 30 Mart tarihinde cinayet suçlaması ile mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Londra’da yaşamını sürdüren 3 çocuk babası Kıbrıslı Türk Mehmet Hassan’ın cinayetiyle ile ilgili 24 yaşındaki Leonie Granger tutuklandı. Leonie Granger’in, Mehmet Hassan’ı kumarda 3 bin sterlin kazandıktan sonra evine götürmesi için kandırdığı düşünülüyor. Granger ile birlikte 27 ve 28 yaşlarında iki erkek de dün mahkemeye çıkarıldı. İddiaya göre, Hassan, Kuzey Londra’daki evinde, bağlanıp, dövüldükten sonra ölüme terk edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre, olaydan önce Hassan’ın arkadaşlarını arayıp sokakta tanıştığı esrarengiz bir kadınla kumardaki kazancını kutlayacağını anlattığı yazıldı. Scotland Yard Cinayet Masası ekipleri tarafından 28 Mart Cuma günü Kent’te bulunan  evinde tutuklanan kadın, 30 Mart tarihinde cinayet suçlaması ile mahkeme huzuruna çıkarıldı. Üzerinde cezaevinin standart gri kıyafeti ile 5 dakikalık duruşmaya katılan Granger, sadece adını, yaşını ve adresini teyit etmek için konuştu.
Mehmet Hassan cinayeti ile ilgili suçlanan Leonie Granger, yaşlı bakım evinde sağlık yardımcısı olarak görev yaptığı belirtildi.
Granger ile birlikte tutuklanan 28 yaşındaki Nicholas Chandler ve 27 yaşındaki Kyrron Jackson de önceki gün cinayet suçlamasıyla mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Yargıç 3 zanlının da tutuklu yargılanmasına karar verdi. Bu arada polisin Hassan’ın ölümü ile ilgili soruşturması sürüyor.

Bu haber toplam 3965 defa okunmuştur