1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Aynı yer iki kez yandı!
Aynı yer iki kez yandı!

Aynı yer iki kez yandı!

Haspolat Sanayi Bölgesi’nde dün iki kez üst üste çıkan yangınlar korkuttu.

A+A-

Yenidüzen Haber Merkezi

Haspolat Sanayi Bölgesi’nde, soğuk hava depoları yakınında sabah 11:30 sıralarında çıkan ve itfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangının ardından, birkaç saat sonra yeniden çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında dumanlar kilometrelerce öteden göründü.
Plastik atıkları ve moloz yığınlarının ateşlendiği bölgenin kuru otlarla çevrili olması, yangının yayılmasına da neden oldu. Polisin yangına ilişkin soruşturması sürüyor.

‘Hurdacılar yaktı’ iddiası!..
Görgü tanıkları, üst üste aynı alanda iki kez çıkan yangına, ‘hurdacıların’ neden olduğunu iddia etti.
İddialara göre, sabah saatlerinde atıklardan hurda toplamaya çalışan birkaç kişinin kullandığı demir kesme aletinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu.

‘Polis itfaiye gitti, tekrar geldiler’
İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında olay yerine gelen polise yangın çıkardıktan sonra araçla bölgeden uzaklaşan hurdacıların plaka bilgileri de verildiği aktarılırken, söz konusu kişilerin itfaiye ve polis bölgeden ayrıldıktan sonra tekrar bölgeye gittiği de iddialar arasında.
Yeniden bölgeden hurda toplamaya çalışan kişilerin tekrar yangın çıkmasıyla bölgeden uzaklaştıkları da belirtilirken, polis basın subaylığı olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Bu haber toplam 1543 defa okunmuştur