1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Avukat ofisine saldırı kınandı
Avukat ofisine saldırı kınandı

Avukat ofisine saldırı kınandı

Kıbrıs Türk Barolar Birliği ve Lefkoşa Mahalli Barosu, Avukat Tekin Söylemez’in ofisine saldırı yapıldığını bildirerek olayı kınadılar

A+A-

Kıbrıs Türk Barolar Birliği ve Lefkoşa Mahalli Barosu, Avukat Tekin Söylemez’in ofisine saldırı yapıldığını bildirerek olayı kınadılar.

Kıbrıs Türk Barolar Birliği Başkanı Ünver Bedevi yaptığı yazılı açıklamada , “Gittikçe artan zor şartlar altında icra ettiğimiz mesleğimizin geleceği ve ülkenin geldiği nokta açısından bu endişe verici olayın takipçisi olacağımızı vurgulamak isteriz” dedi.

Polis tahkikatının erken zamanda sonuçlandırılmasını temenni eden Bedevi, Kıbrıs Türk Barolar Birliği olarak “Söylemez’in yazıhanesine düzenlenen saldırıyı” kınadıklarını belirtti.

İZVEREN

Lefkoşa Mahalli Barosu Başkanı Av. Arzu İzveren de yaptığı yazılı açıklamada olayı kınayarak, “Üyelerimize yapılan her türlü saldırıyı hepimize yapılmış bir saldırı olarak algılamaktayız ve adaletin savunucuları olarak bize yapılan bu saldırının hiçbir mazareti olamaz” dedi.

İzveren, “Görevimiz esasen bir kamu hizmetidir ve bu müessir olayın failinin ve/veya faillerinin en erken zamanda ortaya çıkarılıp adaletin huzuruna getirilmesi sürecinin takipçisi olacağız” ifadesini kullandı.(tak)

Bu haber toplam 3021 defa okunmuştur