1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Amerikan Koleji öğrencilerinden görkemli mezuniyet
Amerikan Koleji öğrencilerinden görkemli mezuniyet

Amerikan Koleji öğrencilerinden görkemli mezuniyet

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bağlı Amerikan Kolej, 19’uncu 8.inci sınıflar mezuniyet töreni gerçekleşti

A+A-


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bağlı Amerikan Kolej, 19’uncu 8.inci sınıflar mezuniyet töreni GAÜ Başkan Vekili Olgun Üstün, Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk,  Yöneticiler Kurulu Üyesi ve Okullar Grubu Başkanı Ferdiye Ersoy, Okul Koordinatörleri, Müdürler aileler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Ortaokul eğitimi süresince elde etmiş oldukları mezuniyet ortalamaları en yüksek öğrencilere ödüllerini GAÜ Okullar Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy ve okul müdürü Aysu Balkanlar verdi.

GAU Okullar Grubu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy ödülleri vermeden önce öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada ‘’Sizler eğitiminizde yeni bir sayfa açıyorsunuz, bu sayfa geçmiş sayfa kadar çok önem arzetmektedir. Bu süreçten sonra yetişkinler olarak üniversiteye gideceksiniz dolayısıyla bu dört yıl  uluslararası sınavlara hazırlanarak ve sadece akademik değil kültürel ve spor aktiviteleriyle de geliştirmeye devam edeceksiniz’’ dedi. Birinciliği Keriman Zaifoğlu ve Merve Güneyhan paylaşırken, üçüncü Gülay Borucu, dördüncü Günseli Erdem oldu. Ödül töreninden sonra ailelerde sahneye alınarak hatıra fotografı çekildi. Öğrenciler duygu ve düşüncelerini anlatıldı. Mezuniyet töreninde Müdür Ödülü, okuluna yüksek bağlılık ve en iyisini elde etmek için çaba gösteren, diğer öğrencilere de iyi bir örnek olan öğrenci, Selin Cansever’e okul müdürü Aysu Balkanlar tarafından verildi.

Bu haber toplam 1718 defa okunmuştur