1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Amaç; motive etmek
Amaç; motive etmek

Amaç; motive etmek

İş Kadınları Derneği’nin, 1’inci Ürün Tanıtım Sergisi önceki gün yapıldı

A+A-

Meclis Başkanı Sibel Siber tarafından açılan sergi ile iş kadınlarının daha görünür ve etkin olabilmeleri amaçlanıyor.

Kıbrıs Vakıflar Bankası sponsorluğunda hayata geçirilen 1’inci Ürün Tanıtım sergisi etkinliği iş kadınlarının daha görünür, etkin katılımcı ve motive etmek amacıyla düzenlendi.
Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alan serginin açılışı öncesi İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel bir konuşma yaptı.
Sergide en iyi stanlarda ödüllendirildi. En büyük ödül olan Önder Alışveriş Merkezi ödülünü Ada Motif alırken,  Vakıflar Bankası ödülünü Taşar Home Design ve Lefkoşa’dan Hercem Hurma Evi ödüle layık görüldü.

Konuşmalar yapıldı
İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel, serginin her yıl katlanarak büyümesine ve Uluslararası arenaya açılmasına yönelik çalışma başlattıklarını kaydetti.
Erel, “Ülkemiz ekonomisinin kalkınması, bizim dayanışmamız ve değerlerimize sahip çıkmakla mümkündür. Biz kendimizi ne kadar iyi tanır ve tanıtırsak geleceğimizin de o kadar aydınlık ve güvenli olacağına inanmaktayız” dedi.
Kıbrıs Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayhanlı da serginin  ileride fuara dönüşmesini temenni etti. Bayhanlı, iş kadınlarına özel bir kredi imkanı sunduklarını da aktardı.
Daha sonra ise Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy sergiye katılanlara hitap etti.
Hasan Taçoy, kadınların iş hayatına koyduğu desteğin yadsınamayacağını söyleyerek tüm kadınları kutladı.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de İş Kadınları Derneği’nin 8 yıllık bir dernek olmasına rağmen adını sıkça duyurduğunu ve görünür bir dernek olduğunu söyledi.
Siber, “Ülkedeki şartlara rağmen özgüvenimizi, yüksek tutalım. Kendi ürettiklerimizle, dinamizmle ve kurumsallaşırsak güç bizde olur” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Gençlik Merkezi halk dansları ekibinin gösterisi yer aldı.
Gösterinin ardından Baharyolu Baharatları kurucusu Havva Mazharoğlu ve Magictouch Direktörü Özlem Özbekoğlu başarı öykülerini paylaştı.
Sergi sonrası iş kadınlar yaratılan başarıdan dolayı oldukça mutlu olurken, ülkede bu kadar çok kadın yatırımcının olması memnuniyet yarattı.

Bu haber toplam 1685 defa okunmuştur