1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Alkolü fazla kaçırınca kendini kaybetti
Alkolü fazla kaçırınca kendini kaybetti

Alkolü fazla kaçırınca kendini kaybetti

Eğlenmek için gittiği “Bedi’s Beach Club” isimli barda güvenlik görevlisini bıçakla yaralayan S.S isimli Nijeryalı öğrenci dün mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da “Bedi’s Beach Club” isimli bara eğlenmek amacıyla giden ve alkolü fazla kaçırıp etrafa rahatsızlık veren S.S isimli Nijerya uyruklu öğrenci kendisini uyaran güvenlik görevlisi Selim Akan’ı sağ elinden bıçakla yaraladığı gerekçesiyle tutuklandı. “Yaralama” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı S.S, teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Kendisini uyaran görevliye saldırdı
Meselenin tahkikat memuru Mehmet Kutlu, zanlı S.S’nin 19 Temmuz tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren “Bedi’s Beach Club” isimli barda nefesinde yüzde 266 promil alkol tesirinde olduğu sırada yüksek sesle bağırıp çağırdığı gerekçesiyle kendisini uyaran güvenlik görevlisi Selim Akan’ı tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçakla sağ parmaklarından yaraladığını açıkladı. Zanlı S.S’nin akabinde olay yerinden kaçtığı belirten Kutlu, zanlının Silver Beach mevkiinde deniz içerisinde, bıçağın ise sahilden 10 metre içeride tespit edildiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Kutlu, zanlı S.S’nin uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Teminata bağlandı…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı S.S’nin pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 7 bin TL nakdi teminat ödemesine ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2041 defa okunmuştur