1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. "2016 Kıbrıs Caz Çalıştayı" yapılıyor
2016 Kıbrıs Caz Çalıştayı yapılıyor

"2016 Kıbrıs Caz Çalıştayı" yapılıyor

Kıbrıs Avrupa Üniversitesi, beş günlük “Yaz Caz Çalıştayı”na ev sahipliği yapıyor.

A+A-

 

Kıbrıs Avrupa Üniversitesi, beş günlük “Yaz Caz Çalıştayı”na ev sahipliği yapıyor. ABD Elçiliği’nin konu ile ilgili duyurusu şöyle:


Kıbrıs Avrupa Üniversitesi her yaşa,seviyeye ve enstrümana uygun şekilde 10-14 Temmuz tarihlerinde bir Yaz Caz Çalıştayına ev sahipliği yapacaktır. Caz Kampı, ABD Yurtdışı Caz Eğitimi tarafından adada ilk kez düzenlenenecektir.  Amerika, Avrupa, Lübnan ve Kıbrıs’tan toplam on Caz sanatçısı ve eğitmeni altı gün boyunca katılımcılara müzik kursu ve konserleri verecektir.

Kayıt ve seviyelendirme için dinlemeler 9 Temmuz Cumartesi günü  11:00’de Kıbrıs Avrupa Üniversitesi’nde  başlayacaktır. Katılımcılar seviyelerine göre küçük gruplara ayrılacaklar. 14 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleşecek olan Final konserinde katılımcılar öğrendiklerini halka açık ve ücretsiz bir konserde sahneleme fırsatı bulacaktır. KonserAvrupa Üniversitesi’ndeki Kültür Merkezi’nde yer alacaktır.

Kaliteli müzik çalışmalarına ilgi duyan herkese, öğrenci, öğretmen ve müzik meraklılarına açık olan çalıştay, katılımcılara uluslararası müzük dostluğu paylaşım fırsatı sunacaktır.


125€ karşılığında öğrenciler 1 hafta boyunca yüksek kalitede müzik eğitimi alacaktır.  Kayıtlar  http://music.euc.ac.cy/jazzworkshop/websitesinden  yapılabilir.  Kayıtlar 10 Temmuza kadar açıktır.  Herhangi bir soru için ABD Elçiliğinden Randy Cole’a ulaşabilirsiniz coleRE@state.gov.

Bu haber toplam 1857 defa okunmuştur