1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 2 yıl hapis cezasına mahkum edildi…
2 yıl hapis cezasına mahkum edildi…

2 yıl hapis cezasına mahkum edildi…

Mağusa’da 2012 yılında 4 yaşındaki Hayrünisa Çapul’a kullanımındaki araç ile çarparak ölümüne neden olan Emine Annaç dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da 27 Aralık 2012 tarihinde 4 yaşındaki Hayrünisa Çapul’a kullanımındaki araç ile çarparak ölümüne neden olan sanık Emine Annaç, dün Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. 4 yaşındaki Hayrünisa Çapul’un ölümüne neden olan sanık Annaç, 2 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Babasına koşarken aracın altında kalmıştı…
Sanık Emine Annaç, ehliyetsiz şekilde kullandığı GF 674 plakalı araç ile seyrettiği esnada Maraş Bölgesi’nde Eski Çorap Fabrikası yakınında evden çıkarak yolun karşısında bulunan babasına koşan 4 yaşındaki Hayrünisa Çapul’a çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Hayrünisa Çapul olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Suçlu bulundu…
Davanın kararını okuyan Mağusa Ağır Ceza Mahkemesi Yargıcı Mesut Mesutoğlu, sanık Emine Annaç’ı aleyhine getirilen davalardan suçlu bularak mahkum ettiğini açıkladı. Mesutoğlu, 4 yaşındaki Hayrünisa Çapul’un ölümüne neden olan sanık Annaç’ı 2 yıl hapis cezasına mahkum etti.

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur