1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 2 gün süreyle tutuklu kalacak...
 2 gün süreyle tutuklu kalacak...

2 gün süreyle tutuklu kalacak...

Mağusa’da başkasının kimliğine bürünerek sahtekarlıkla para temin eden M.C.K tutuklandı...

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da başkasının kimliğine bürünerek iki farklı iş yerine giden ve iş yerlerinden birinden sahtekarlıkla para temin eden diğer iş yerinden ise yine sahtekarlıkla para temin etmeye çalışan M.C.K tutuklandı. “Başkasının kimliğine bürünme”, “Sahtekarlıkla para temin etme” ve “Suç işlemeye teşebbüs etme” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Kendisini YDÜ mal alım sorumlusu ve gümrük memuru olarak tanıttı...
Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının 23 Temmuz tarihinde büyük sanayi bölgesinde faaliyet gösteren Semra LTd.’ye giderek kendisini Yakın Doğu Üniversitesi mal alım sorumlusu olarak tanıtıp başkasının kimliğine büründükten sonra arızalanan aracının tamiri için 520 TL isteyerek sahtekarlıkla para temin etmeye teşebbüs ettiğini açıkladı. Çangaroğlu, yine zanlı, 28 Temmuz tarihinde Matcop Bilgisayar Hastanesi isimli iş yerine giderek kendisini gümrük memuru Ahmet Köroğlu olarak tanıtıp başkasının kimliğine büründükten sonra şirket adına kargodan gelen malların gümrük bedeli olan 215 TL parayı sahtekarlıkla temin ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Çangaroğlu, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1433 defa okunmuştur