1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 11 Eylül çekilişinde büyük ikramiye 200 Bin TL
11 Eylül çekilişinde büyük ikramiye 200 Bin TL

11 Eylül çekilişinde büyük ikramiye 200 Bin TL

Devlet Piyangosu’nun 13 Ağustos çekilişinde 100 bin TL’lik büyük ikramiye devretti.

A+A-

 

Devlet Piyangosu’nun 13 Ağustos çekilişinde 100 bin TL’lik büyük ikramiye devretti.

Devreden ikramiyeyle birlikte 11 Eylül’de yapılacak çekilişte büyük ikramiye toplam 200 bin TL’ye yükseldi.

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Devlet Piyangosu’nda büyük ikramiyenin bir sonraki çekilişe devrettiğini, 11 Eylül’deki yeni çekilişte büyük ikramiyenin 200 bin TL olduğu kaydedildi.

Büyük ikramiyenin ikiye katlanmasıyla satışların fırladığını dile getiren Cahitoğlu, Eylül biletlerinin çekiliş günü öncesinde tükenmesinin beklendiğini belirtti.

“11 Eylül çekilişinde ikramiye mutlaka sahibini bulacak” diyen Cahitoğlu, çekilişin sadece bir kez devrettiğinin altını çizdi. BRT’den “Şans Gecesi” programı içinde yapılacak çekilişin canlı yayımlanacağını bildiren Hüseyin Cahitoğlu, “Kazanma şansı en yüksek piyangosu olarak gösterilen Devlet Piyangosu’nun, elde ettiği gelirlerle ülkemizin başta sporu olmak üzere birçok alanına destek veriyor” dedi.

Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, geçen aydan itibaren Devlet Piyangosu biletleri ile ekstreme sporlara dikkat çektiklerini kaydetti.

Turizmde farkındalık yaratmak amacıyla planlanan konseptte, bisiklet, dağcılık, sörf, avcılık ve atıcılık gibi sporları yansıtan fotoğraflar bilet üzerinde yer aldı. Son biletlerin üzerinde, ülkenin şampiyon takımları konu edilmişti.

(tak) 

Bu haber toplam 1868 defa okunmuştur