1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Soyunma kabinlerine gizli kamera
Soyunma kabinlerine gizli kamera

Soyunma kabinlerine gizli kamera

Güneyde 30 yaşındaki bir Kıbrıslı Rum’un, tanınmış bir spor salonunun erkeklere ait soyunma kabininde bulunan duş bölümüne gizli kamera yerleştirdiği tespit edildi

A+A-

 

Güneyde 30 yaşındaki bir Kıbrıslı Rum’un, tanınmış bir spor salonunun erkeklere ait soyunma kabininde bulunan duş bölümüne gizli kamera yerleştirdiği tespit edildi. Söz konusu kişi göz altına alındı.


İngiltere’den çalıntı araba

26 Avrupa ülkesinde “LUXCAR” adıyla yürütülen çalıntı araba soruşturması kapsamında, Güney Kıbrıs’ta bir adet çalıntı araba bulundu. Kermiya ve Bostancı barikatlarında da Kıbrıslı Rum polislerce denetimler sürüyor.

Soyguncuya suç üstü

Limasol bölgesinde birçok evi soyan 40 yaşındaki Ürdünlü, önceki gün yine bir evi soyarken Kıbrıslı Rum polislerce suçüstü yakalandı. 40 yaşındaki Ürdünlü, dün, Limasol Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak 5 gün tutukluluk aldı.

Baf’ta cinayete teşebbüs

Baf’ta perşembe akşamı, iki Bulgar kadının, para meselesi yüzünden kavga ettiği ve kadınlara eşlik eden 29 yaşındaki Bulgar’ın, cebinde taşıdığı bıçakla söz konusu kadınlardan biri ile kadının babasını bıçakladığı bildirildi. Bçaklananlardan birinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, bıçaklayan kişinin Baf Kaza Mahkemesi tarafından 7 gün süreyle tutuklanmasına hükmedildiği öğrenildi.

(tak)

Bu haber toplam 5906 defa okunmuştur