1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Midesinde kokainle geldi
Midesinde kokainle geldi

Midesinde kokainle geldi

Portekiz vatandaşı 65 yaşındaki bir kişinin Çarşamba günü, midesinde kokainle Güney Kıbrıs’a girmeye çalışırken Baf Havaalanında yakalandığı haber verildi.

A+A-

Fileleftheros gazetesi, Brüksel’den Güney Kıbrıs’a uçan Portekizlinin bir ihbar üzerine durdurularak üzerinin arandığını yazdı.

Aramada üzerinde yasadışı bir maddeye rastlanmaması üzerine Portekizlinin Baf Genel Hastanesi’ne götürüldüğünü aktaran gazete, Portekizliye çekilen röntgende midesinde yabancı bir maddenin görüldüğünü belirtti.
Daha sonra Portekizlinin midesindeki yabancı maddenin 5 gramını vücudundan çıkardığını ve yapılan incelemede bunun kokain olduğunun saptandığını kaydeden gazete, Portekizlinin tüm yabancı maddeyi vücudundan atana kadar hastanede tutulacağını aktardı.

EL BOMBASI
Fileleftheros gazetesi bir başka haberinde, Aleksis Mavromihalis’in evinin yakınlarında, dün, kullanılabilir durumda bir el bombası tespit edildiğini  yazdı.
Şubat ayında Mavromihalis’in Strovolos’taki evininin önünde RPG’li (tanksavar) saldırı gerçekleştirildiğini ve 28 yaşındaki korumasının hayatını kaybettiğini anımsatan gazete, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığını belirtti.
Habere göre el bombasının Rum Milli Muhafız Ordusu’na (RMMO) ait olup olmadığı da araştırılacak.

(TAK)

Bu haber toplam 1305 defa okunmuştur