1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Jodie Foster kız arkadaşı ile evlendi
Jodie Foster kız arkadaşı ile evlendi

Jodie Foster kız arkadaşı ile evlendi

ABD'li ünlü aktris Jodie Foster kız arkadaşı oyuncu ve fotoğrafçı Alexandra Hedison ile evlendi. Haberi ilk önce magazin portalı E! duyururken, Foster'ın basın sözcüsü de evliliği doğruladı.

A+A-

51 yaşındaki Oscar ödüllü aktris geçtiğimiz yıl Altın Küre ödül töreninde yaptığı konuşmada, eşcinsel olduğunu ilk kez kamuoyu önünde açıklamıştı.

Foster, ailesi ve yakın arkadaşlarına cinsel eğilimi konusunda her zaman açık olduğunu söylemiş ve 20 yıl boyunca sevgilisi olan ancak yollarını ayırdığı Cydney Bernard'a teşekkür etmişti.

2008 yılında ilişkilerine son veren Foster ve Bernard'ın iki oğulları var.
Magazin haberleri yayınlayan E!, Foster-Hedison ilişkisinin geçtiğimiz yıl başladığını yazmıştı. Hedison daha önce ise ünlü ABD'li komedyen ve talk show sunucusu Ellen DeGeneres ile beraberdi.

Nikahın detayları bilinmiyor

ikahın detaylarına dair fazla bilgi yok. Foster'ın yaşadığı California ise ABD'de eşcinsel evliliğin yasal olduğu 17 eyaletten biri.

Foster oyunculuğa üç yaşında reklam filmlerinde oynayarak başladı. Uluslararası üne kavuşması ise 1976 yılında Robert De Niro ile beraber kamera karşısına geçtiği ve genç bir seks işçisini canlandırdığı Taxi Driver filmi ile oldu.
O zamandan bu yana 40'tan fazla filmde oynayan Foster iki kez En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını aldı.
Ünlü aktrise Oscar getiren filmler ise tecavüze uğramış bir kadının adalet arayışını anlatan 1988 yapımı The Accused (Sanık) ile Foster'ın FBI ajanı Clarice Starling'i canlandırdığı ve Anthony Hopkins ile beraber oynadığı The Silence of the Lambs (Kuzuların Sessizliği)'ydi. (bbctürkçe)

Bu haber toplam 2927 defa okunmuştur