1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. 2016 Yazına girerken Dünyadan Müzik
2016 Yazına girerken Dünyadan Müzik

2016 Yazına girerken Dünyadan Müzik

2016 Yazına girerken Dünyadan Müzik

A+A-

 

Ersin KAŞİF

TINIE TEMPAH’TAN YEPYENİ SINGLE: ‘GIRLS LIKE

Tinie Tempah, yeni single’ı ‘Girls Like’ ile muhteşem bir dönüş yaptı! Dünya  müzik listelerine damga vuran sanatçı, belli ki adından sıklıkla bahsettirecek. Single için çekilen müzik videosunu hemen  izleyin: http://bit.ly/1R6SE5M  ‘Girls Like’da Tinie’nin karizmatik ve otobiyografik dizelerinin, elektronik altyapıyla birleşmesine tanık oluyoruz. Şarkı, başarılı İsveçli vokal Zara Larsson’un eşsiz sesiyle süsleniyor ve çok sıkı bir hit olduğunu dinleyiciye hissettiriyor. Tinie, son aylarda yayınladığı şarkılarla köklerine dönüşün sinyallerini veriyor. Tinie Tempah 2010 yılında ilk single’ı ‘Pass Out’ ve çıkış albümü “Disc-Overy” ile listelerde bir numaraya yerleşip,” En İyi Çıkış Yapan Sanatçı” ve “En İyi Single” da dahil olmak üzere sayısız müzik ödülü almıştı. Yakaladığı bu başarılar sayesinde jenerasyonunun en çok dikkat çeken sanatçılarından biri oldu.  Daha fazla Tinie Tempah dinlemek için: Spotify: http://bit.ly/1VEfaIw  Deezer: http://bit.ly/1ixfXVM  YouTube: http://bit.ly/1R6SE5M (EMI Music Haber).

BIFFY CLYRO’NUN YENİ ALBÜMÜ “ELLIPSIS” GELİYOR!

Biffy Clyro, 2013’te eleştirmenler tarafından takdir gören “Opposites”in ardından yedinci stüdyo albümleri “Ellipsis” ile 8 Temmuz’da sıkı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Şimdiden duyuralım dedik.Albümden çıkan ilk single ‘Wolves of Winter’ı hemen iTunes üzerinden satın alabilirsiniz: http://apple.co/1pA0Cgs  Alışılmış olduğu üzere albümdeki şarkılar Simon Neil (vokal/gitar), Ben ve James Johnston kardeşlerin prova stüdyolarında geçirdiği sıkı çalışma saatlerinin bir ürünü olarak ortaya çıktı.  Albümden çıkan ilk single olan ‘Wolves of Winter’; Biffy Clyro’nun meşhur keskin riff’leri, vurucu ritmleri ve sivri melodilerini yansıtıyor ve albüm hakkında ip uçları veriyor.  Biffy Cyro bu yıl içinde Reading ve Leeds festivallerinde sahne alacağını şimdiden duyurdu. Bunun yanında Glasgow’s Bellahouston Park’ta yapacakları en büyük İskoçya konserinin haberi de müzikseverleri heyecanlandırdı.  Daha çok Biffy Clyro dinlemek için: Spotify:  http://spoti.fi/1NbKD0Y  Apple Music: http://apple.co/25nyi1X  Deezer: http://bit.ly/1q3Uf5F  YouTube: http://bit.ly/25nxCcU   (EMI Music haber).

BAT FOR LASHES’DEN YENİ VİDEO: IN GOD’S HOUSE

Bat For Lashes, yeni single’ı ‘In God’s House’ için çekilen müzik videosunu paylaştı. ‘In God’s House’, yeni çıkacak “The Bride” albümü ve hikayesinin başlangıcı hakkında ipucu veriyor.  California’da bir çölde gün batımında çekilen klipte gelini, merhum nişanlısının mezarında yas tutarken görüyoruz.  Video, Natasha Khan’ın fikirsel danışmanlığında John De Menil tarafından yönetildi.  ‘In God’s House’ videosunu hemen izlemek mi istiyorsunuz? http://bit.ly/1pypgin  kaçırmayın derim. Geçtiğimiz hafta Bat For Lashes, yeni albümü “The Bride”ın Parlophone/Warner Bros. Etiketli çıkışını müjdeledi. 1 Temmuz’da çıkacak olan albüm, evlenmek üzereyken bir kazada nişanlısını kaybeden bir gelinin hikayesini anlatacak. Çekilmesi planlanan bir uzun metraj film için soundtrack albümü olarak tasarlanan “The Bride”, şimdiye kadar Khan’ın üzerinde en çok heyecan ve özveriyle çalıştığı işlerden biri. Bu vurucu albümün görselleri Natasha Khan ve Neil Krug’un (Lana Del Rey, Foals, First Aid Kid) sanatsal ortaklığı sonucu ortaya çıktı.  “The Bride”; Londra, Los Angeles ve Brighton arasında geçen 18 aylık bir sürecin ürünü. Tüm bu sürecin sonunda Khan, New York Woodstock’ta büyük eski bir evin zeminine kurduğu stüdyoda iki ay yaşayarak albümün kayıtlarını yardımcı prodüktör Simone Felice ile birlikte tamamladılar. (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 261. Sayısı

Adres Kıbrıs 261. Sayısı