1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 8. Uluslararası Kıbrıs Tango Festivali
8. Uluslararası Kıbrıs Tango Festivali

8. Uluslararası Kıbrıs Tango Festivali

Uluslararası Kıbrıs Tango Festivali'nin 8'incisi 6-9 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

A+A-

 

Tango Kıbrıs Kültür Sanat Derneği’nin Kültür Dairesi işbirliğiyle organize ettiği Uluslararası Kıbrıs Tango Festivali'nin 8'incisi 6-9 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Her yıl dünyaca ünlü orkestralar ve dansçıların katılımıyla düzenlenen festival bu yıl Arjantin'li ünlü tango orkestrası Alejandro Ziegler Quartet konserleri ve dünyaca ünlü tango bestecisi Alejandro Ziegler tarafından müzisyen ve dansçılara yönelik verilecek 'Tango'da Müzik ve Müzikalite' konulu seminer ile gerçekleşecek.
Konserler sırasında ayrıca Arjantinli dansçı Adrian Leo Perez ve partneri Christiana Neo kısa bir dans gösterisi sunacaklar.
7 yıldır turnede olan ve 134 şehirde 300'den fazla konser veren orkesranın ülkemize gelişi tango ve müzikseverler arasında heyecan yarattı.
6 Mayıs çarşamba akşamı başlayacak festival etkinlikleri şöyle devam edecek.

6 Mayıs 2015 Çarşamba
• Arjantinli Alejandro Ziegler Quartet Tango Konseri - 20:30 - Bellapais Manastırı
8 Mayıs 2015 Cuma
• Alejandro Zieglar Quartet eşliğinde 'Tango'da Müzik ve Müzikalite' konulu seminer - 18:30 Bedesten / Lefkoşa.
• Arjantin'den Alejandro Ziegler Quartet'in canlı müziği ile Milonga gecesi, ayrıca gecede gerçekleşecek tango gösterileri. 21:30-02:00 Bedesten / Lefkoşa
Dernek tarafından yapılan açıklamada, etkinlikle ilgili tüm detaylara www.tangocyprus.com adresinden veya 0542 880 1888 numaralı telefondan ulaşılabileceği ve rezerasyon yapılabileceği belirtildi.

Bu haber toplam 2282 defa okunmuştur