1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 8. Kültür ve Sanat Günleri 4 Mart’ta başlıyor
8. Kültür ve Sanat Günleri 4 Mart’ta başlıyor

8. Kültür ve Sanat Günleri 4 Mart’ta başlıyor

İskele Belediyesi’nin bu yıl 8’incisini düzenleyeceği Kültür&Sanat Günleri başlıyor.

A+A-

İskele Belediyesi’nin bu yıl 8’incisini düzenleyeceği Kültür&Sanat Günleri başlıyor. Dopdolu içeriği ile 4 – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek İskele Belediyesi 8. Kültür&Sanat Günleri’nde İskele, bir kez daha renklerin buluşma noktası olacak. 4 Mart Cumartesi günü saat 19.30’da İskele AKM’de, Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Kahraman Tazeoğlu’nun söyleşisi ile başlayacak olan Kültür&Sanat Günleri, 31 Mart Cuma günü bu yıl 19.’su düzenlenecek İSKELE-KIBATEK Uluslararası Şiir Şöleni ile son bulacak.

İskele sizi bekliyor

4 – 31 Mart tarihleri dolu dolu geçecek

Tüm etkinliklere katılımın ücretsiz olduğu 4-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki 8. Kültür&Sanat Günleri yine dolu dolu geçecek. Ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu’nun söyleşisi ile başlayacak olan kültür sanat günlerinde şiir, konser, tiyatro gibi birçok etkinlik yer alacak.

2.Kültürlerin Kaynaşması etkinliği 26 Mart Pazar günü

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen İskele Belediyesi Kültürlerin Kaynaşması etkinliğinin ikincisi için de geri sayım başladı. Kültür&Sanat Günleri kapsamında yer alacak etkinlik 26 Mart Pazar günü gerçekleşecek. Sabah saat 10.00’da başlayacak etkinlikte İskele ve beldelerinde yaşayan farklı kültürlerin mutfaklarına ait yiyecek – içecek ve el emeği göz nuru eserlerin satışı yapılacak. Bu stantlarda yer almak isteyenler için başlayan başvurular ise devam ediyor. İlgilenenler; İskele Belediyesi’ni 0533 826 84 00 numaralı  arayıp bilgi alabilirler.

8. Kültür Sanat günleri 31 Mart’ta şiir şöleni ile son bulacak

8. Kültür&Sanat Günleri, bu yıl 19.’su gerçekleşecek İSKELE BELEDİYESİ-KIBATEK Uluslararası Şiir Şöleni ile veda edecek. Ülkemiz ve Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Özbekistan ve Polonya’dan şairleri bir araya getirecek 19. İSKELE BELEDİYESİ-KIBATEK Uluslararası Şiir Şöleni 31 Mart Cuma günü saat 20.00’da İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak

 

Bu haber toplam 2426 defa okunmuştur
Etiketler :