1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 8 aylık Club Ice özlemi bitiyor
8 aylık Club Ice özlemi bitiyor

8 aylık Club Ice özlemi bitiyor

Eğlence ‘10’dan sorulacak

A+A-

 

Club Ice, 10’uncu yıla özel konsepti ile bu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü yıldız isimleri ağırlamaya hazırlanan mekân, muhteşem atmosferi ile büyük fark yaratacak 2006 yılından beridir yaz aylarında eğlence hayatının nabzını tutmayı başaran Club Ice, 10’uncu yıla özel konsepti ile 6 Haziran 2015 Cumartesi (bugün) günü kapılarını konuklarına açıyor. Kalitesi, muhteşem atmosferi, hizmeti ile eğlence sektöründe bir numarada ismini altın harflerle yazdıran Club Ice, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç gecesi eğlence severlere hizmet verecek.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR GELECEK
Organizasyonlarıyla ada eğlencesine damga vuracak olan Club Ice, 10’uncu yıla özel olarak dünyaca ünlü yıldız isimleri de ada haklı ile buluşturacak. Eğlence sektörünün başarılı ismi Sami Fahri Otçuoğlu ve Cahit Yetkili’nin işletmeciliğini yaptığı mekânın müdürlük görevini ise deneyimli isim Bayram Sözüdoğru üstlenecek. DJ Barış Pulat, DJ Sega ve DJ Uğur Atay’ın Resident DJ’liğini yapacağı Club Ice’ta birbirinden özel sürprizler eğlence severlere sunulacak.

YENİLİKLERLE DOLU EĞLENCE
10. yıla özel konsepti ile fark yaratacak olan Club Ice’ta müşteri memnuniyeti de ön planda tutulacak. Servis kalitesinin daha da artırılacağı mekân, kusursuz hizmetiyle müşterilerini hayran bıraktıracak. Çıtasını yükselterek tüm dekorunu yenileyen, sıra dışı şovları ve atmosferiyle konuklarını büyülemeye hazırlanan Ice, bu yaz da eğlence ve gösterileriyle eğlence hayatının kalbi olacağını şimdiden gösterdi.

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur