1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 752 adet uyuşturucu hapla ilgili soruşturma devam ediyor
752 adet uyuşturucu hapla ilgili soruşturma devam ediyor

752 adet uyuşturucu hapla ilgili soruşturma devam ediyor

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen narkotik operasyonunda tasarufunda yüklü miktarda uyuşturucu hap ile yakalanan zanlı S.K. yeniden  mahkeme huzuruna çıkarıldı

A+A-

 

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen narkotik operasyonunda tasarufunda yüklü miktarda uyuşturucu hap ile yakalanan zanlı S.K. yeniden  mahkeme huzuruna çıkarıldı ve tutukluluk süresi iki gün daha uzatıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadetr veren polis memuru Cemal Ramiz,  olayla ilgili bulguları aktardı. Ramiz, 20 Nisan 2019 tarihinde, saat 11.30 sıralarında, Lefkoşa'da Burç Sokak üzerinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon sonucunda tespit edilen zanlı S.K.’nin tasarrufunda extasy türü uyuşturucu madde olduguna inanılan 752 adet hap bulunarak emare alındığını söyledi. Polis zanlının tutuklanmasının ardından gönüllü ifade verdiğini ve hapları aranan bir kişiden 754 adet alıp, ikisini içtiğini itiraf ettiğini kaydetti. Tahkikatın devam ettiğini belirten Ramiz, zanlının iki gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkayİnan, zanlının soruşturma maksatlı iki gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler