1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 7 el ateş edildi
7 el ateş edildi

7 el ateş edildi

İskele Bahçeler bölgesinde dün sabaha karşı saat 02:30 raddelerinde silah sesleri yankılandı.

A+A-

Gamze BAYKUR

İskele Bahçeler bölgesinde Şahin Sokakta ikamet eden Cumali Ulusu Elidemir’in evine dün sabaha karşı 9 mm çapında 7 el ateş edildi. Evine 6 kurşun, evinin önünde park halinde bulunan JM 001 plakalı aracına ise 1 kurşun isabet eden Elidemir, silahlı saldırının hemen ardından İskele Polis Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulundu. Olay yerinde inceleme yapan polis 7 adet boş kovan bulurken, kurşunların 9 mm çapındaki bir tabancadan çıktığını tespit etti.

1’i azmettirici olmak üzere 4 kişi tutuklandı...
Elde edilen bilgilere göre, geniş çaplı soruşturma başlatan polis çevredeki kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Cumali Ulusu Elidemir’in evini kurşun yağmuruna tutan Serhat Sonar ve suç ortakları olduğu tespit edilen Ahmet Tepeci ile Hasan Başkan ve tetikçi Serhat Sonar’ı azmettirdiği tespit edilen Osman Hordan tutuklandı. Polis, tetikçi Serhat Sonar’ın evinde yaptığı aramada ise olayda kullanılan 1 adet 9 mm çapında tabanca ile 5 adet 9 mm çapında canlı mermi buldu.

Bugün mahkemeye çıkarılacaklar...
Cumali Ulusu Elidemir’in evini kurşunlayan tetikçi Serhat Sonar ile suç ortakları Hasan Başkan ve Ahmet Tepeci ile azmettirici Osman Hordan bugün “Kanunsuz tabanca tasarrufu”, “Kanunsuz tabanca taşıma”, “Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu”, “Kanunsuz patlayıcı madde taşıma”, “Kanunsuz tabanca kullanma”, “Şiddet tehditi”, “Kasti hasar” ve “Meskun mahalde ateş açma” suçlamalarıyla İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

Zanlı Ahmet Tepeci Mağusa Kaza Mahkemesi’ne de çıkarılacak...
Öte yandan zanlı Ahmet Tepeci dün saat 11:30 raddelerinde Mağusa’da kullanımında bulunan araç ile aralarında alacak verecek meselesi bulunan Hakan Çiğdem’in üzerine öldürmek kasti ile sürüp Hakan Çiğdem’e çarptı. Hakan Çiğdem’in şikayeti üzerine tutuklanan Ahmet Tepeci “Katle teşebbüs” suçlamasıyla bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne de çıkarılacak.

Bu haber toplam 4798 defa okunmuştur