1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “6 puanlık maç”
“6 puanlık maç”

“6 puanlık maç”

K-Pet Birinci Lig’in iki güçlü ekibi Türk Ocağı ile Binatlı karşılaşması öncesi nefesler tutuldu. Ligde ilk iki sırada bulunan ekiplerin karşılaşması öncesinde Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Türk Ocağı’nın başarılı teknik direktörü Hasan Topaloğlu, kri

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de lider Türk Ocağı’nın teknik direktörü Hasan Topaloğlu, en yakın rakipleri Binatlı maçı öncesi YENİDÜZEN’e konuştu

Eren ŞİŞİK

Topaloğlu ayrıca Binatlı’nın da güçlü ve hedefleri olan bir takım olduğunu ve maçın “6” puanlık bir maç olduğunu söyledi. Karşılaşmanın Süper Lig kalitesinde bir maç olduğuna inandığını ifade eden Hasan Topaloğlu, taraftarlarından bu maçta destek istediklerini aktardı.

“Tamamen maçı kazanmaya endeksliyiz”
Birinci Lig’de kolay maç olmadığına vurgu yapan Hasan Topaloğlu, Binatlı’nın da zorlu rakiplerden biri olduğunu söyledi. Rakip takımın çok deneyimli bir teknik adamı ve güçlü bir kadrosu olduğunu kaydeden Topaloğlu, buna rağmen maçı tamamen kazanmaya endeksli olduklarını ifade etti.

“Performansımızı lig sonuna kadar sürdürmeliyiz”
Şu ana kadarki takım performansından memnun olduğunu, ancak bu performansı lig sonuna kadar sürdürmek zorunda olduklarını dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Ligin ilk haftalarında yaşadığımız oyuncu sakatlıklarında büyük oranda sıkıntıyı aştık. Sakat oyuncularım da geçen hafta itibariyle iyileşti. 1-2 eksik dışında kafamdaki kadro yapısını rahatlıkla sahaya koyabiliyorum.”dedi.

“Arkadaşlık yoksa başarı da yok”
Türk Ocağı’nda futbolcular arasındaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu belirten Topaloğlu, “Ben çalıştığım takımlarda arkadaşlığa büyük önem veririm. Çünkü bana göre bir takımda arkadaşlık yoksa, başarının gelmesi çok zordur.”diye konuştu. Takımdaki havanın çok iyi olduğunu söyleyen Topaloğlu, futbolcularının şu ana kadar gerekli performansı ortaya koyduğunu ifade etti.

 

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur