1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 6 farklı aktivite 195 genç
6 farklı aktivite 195 genç

6 farklı aktivite 195 genç

Başbakanlık’a bağlı Gençlik Dairesi’nin Nisan ayında başlayan ve yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan GESDEP Değirmenlik etabı atölye çalışmaları tamamlandı.

A+A-

Başbakanlık’a bağlı Gençlik Dairesi’nin Nisan ayında başlayan ve yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan “Gençlik Sosyal Destek Projesi”nin (GESDEP) Değirmenlik etabı atölye çalışmaları tamamlandı.
11 Nisan’da “40 Meslek 40 Alternatif” 16 Nisan’da “Ergenlik Anlamak Anlatmak Anlaşılmak” ve “İçimdeki Ben”, 17 Nisan’da ise “Şiddet ve Şiddetsizlik” adlı etkinlikler gençlerle birlikte yapıldı. Proje kapsamında Nisan ayında “Nesnelerin Dili” ve “Masal Değirmeni” adlı etkinlikler de dahil olmak üzere toplamda 6 farklı aktivite,  Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplamda 195 gencin katılımı ile gerçekleştirilen etkinliklerin sonunda memnuniyet anketi de yapılarak, her aktivite ayrı ayrı katılımcı gençler tarafından değerlendirildi.

Gençlik Dairesi’nin, alan uzmanlarından oluşan eğitim ekibinin yanı sıra, Değirmenlik Belediyesi, Spor Dairesi, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Uyuşturucu İle Mücadele Komisyonu ve Herkes İçin Spor Federasyonu ve Değirmenlik Lisesi işbirliği ile yürütülen çalışmaların son aşamasında ise halka açık bir etkinlik yer alacak.

Herkes İçin Spor Federasyonu’nun 27 Nisan Cumartesi 16:00’da gerçekleştireceği “Oryantring” yarışmasında haritalarla doğru yön ve doğru zamanlama ile büyükler ve küçükler olmak üzere iki farklı yaş kategorisinde yarışma yapılacaktır. “Oryantring” yarışması için detaylı bilgi önümüzdeki hafta Gençlik Dairesi ve Değirmenlik Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

Bu haber toplam 1568 defa okunmuştur