1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 5’inci gözaltı, SONUÇ YOK!
 5’inci gözaltı, SONUÇ YOK!

5’inci gözaltı, SONUÇ YOK!

“Polis cinayeti” ile ilgili soruşturma devam ediyor, şüpheli görülen 2 kişi daha tutuklandı… Polis, kamera kayıtlarının incelendiğini, 2 tutuklunun cinayet gecesi cinayetin işlendiği mahalleden geçtiğinin tespit edildiğini, bu nedenle tutuklandıklarını sö

A+A-

Polis kamera kayıtlarını inceledi, 2 kişiyi tutukladı:

'O GECE O MAHALLEDEN
GEÇTİLER, TUTUKLANDILAR'

“Polis cinayeti” ile ilgili soruşturma devam ediyor, şüpheli görülen 2 kişi daha tutuklandı… Polis, kamera kayıtlarının incelendiğini, 2 tutuklunun cinayet gecesi cinayetin işlendiği mahalleden geçtiğinin tespit edildiğini, bu nedenle tutuklandıklarını söyledi

Gamze BAYKUR

Kuruova köyünde 18 Haziran tarihinde meydana gelen “Polis Cinayeti” ile ilgili soruşturmada iki kişi daha tutuklandı. Cinayete kurban giden Mehmet Bayraktar’ı öldürmekle suçlanan M.V’den sonra yürütülen soruşturma kapsamında maktul Bayraktar’ın yakını O.G ile Z.K da şüpheli olarak gözaltına alındı. “Taammüden adam öldürme” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı O.G ile Z.K tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Kamera kayıtları yüzünden gözaltına alındılar…
Meselenin tahkikat memuru Müfettiş Rezvan Kaçar, 18 Haziran tarihinde öldürülen Mehmet Bayraktar’la ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında birçok kamera kaydının incelendiğini belirtti. İncelenen kamera kayıtlarında olay gecesi maktul Mehmet Bayraktar’ın mahalleye girmesinden 1 dakika sonra zanlı O.G’nin de konu mahalleye girdiğinin tespit edildiğini belirten Kaçar, zanlı O.G’nin olayın meydana geldiği saatlerde olay yerinden geçtiğinin tespit edildiğini açıkladı. Gözaltına alınan zanlı O.G’den  yapılan soruşturmada ise olay gecesi geç saatlerde zanlı Z.K’nin evinden çıktığının tespit edildiğini iddia eden Kaçar, zanlı O.G ile Z.K’nin  bir çok kez telefonda görüştüklerinin de tespit edildiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Kaçar, her iki zanlının da tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek, soruşturmanın geniş çapta sürdüğünü ifade etti. Toroslu, zanlı O.G ile Z.K’nin tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2644 defa okunmuştur