1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. “57. Mehmetçik Üzüm Festivali Caravan Blue konseri ile son buldu
“57. Mehmetçik Üzüm Festivali Caravan Blue konseri ile son buldu

“57. Mehmetçik Üzüm Festivali Caravan Blue konseri ile son buldu

3'cüsü düzenlenen Uluslararası Altın Salkım Halk Dansları Festivali’nin de beraber yapılmasından dolayı, 2 özel Festival iç içe harika bir atmosfer oluşturdu.

A+A-

 57. Mehmetçik Üzüm Festivali bu yıl da coşku ile kutlandı. Bu yıl 3'cüsü düzenlenen Uluslararası Altın Salkım Halk Dansları Festivali’nin de beraber yapılmasından dolayı, 2 özel Festival iç içe harika bir atmosfer oluşturdu.

Başkan Sarıçizmeli “Festivalde yer alan tüm ekipler sevgi ve saygıyla Festivalimizi ziyaret edenleri karşıladı.  Unutulmaz anılara sizlerle birlikte imza attılar.
Bölgemizde sizleri artık sadece Festivallerde değil her zaman beklediğimizi bilmenizi isteriz. Cittaslow üyeliğinin vermiş olduğu sorumluluk bilinci ile farklı etkinliklerle ve yeniliklerle ilerleyen süreçte sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz.
Mehmetçik Belediyesi sizden aldığı güç ile nice yeniliklere ve etkinliklere imza atacaktır. 57 Yıllık tarihsel mirasımızı korumaya devam edeceğiz.
Festivallerimize katkı koyan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çok daha özel Festivallerde buluşmak, sevdiklerinizle birlikte görüşmek dileği ile…” dedi.

 

 

Bu haber toplam 1634 defa okunmuştur