1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. 4. Kıbrıs Rakı Festivali’nde final
4. Kıbrıs Rakı Festivali’nde final

4. Kıbrıs Rakı Festivali’nde final

Lefkoşa, Girne ve Mağusa şehirleri Kıbrıs Rakı Festivali ile tam 8 gün boyunca dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlence yaşadı.

A+A-

 


Kuzey Kıbrıs dördüncü kez rakı festivali ile doyasıya eğlendi. Yeni Rakı ALÂ ve Tekirdağ Rakısı Altın Seri’nin, Eski Girne Limanı ve Çevresini Koruma Derneği işbirliği ile düzenlenlediği 4. Kıbrıs Rakı Festivali, 16-23 Mayıs tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta rakı severlerle buluştu. Lefkoşa, Girne ve Mağusa şehirleri Kıbrıs Rakı Festivali ile tam 8 gün boyunca dolu dolu lezzet, muhabbet ve eğlence yaşadı.

Lezzet, muhabbet ve eğlence bir adada bir arada
16-23 Mayıs tarihleri arasında Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa’da düzenlenen Kıbrıs Rakı Festivali, Refika Birgül’ün workshop’u, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars’ın festivale özel Latin Alaturco performansı, Anason Orkestrası ile fasıl ekibinin performanslarının yanı sıra birbirinden renkli aktivitelerle dolu dolu geçti. 4. Kıbrıs Rakı Festivali’nin kapanış etkinliği ise 23 Mayıs’ta Girne Limanı’nda gerçekleşti.

Anason Orkestrası’ndan özel performans
Türkiye’de büyük ilgi gören ve 4. Kıbrıs Rakı Festivali boyunca Kıbrıs’taki rakı severlerin büyük beğenisini toplayan Anason Orkestrası, Girne Limanı’ndaki final gecesinde sahnelediği özel performansı ile izleyenleri büyüledi. Binlerce rakı severi Girne Limanı’nda buluşturan Kıbrıs Rakı Festivali’nde sahne alan Anason Orkestrası, eski 45’liklere kattıkları kendilerine has yorumları ile rakı severlere tadına doyulmaz saatler yaşattı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü festivalden çok memnun
4. Kıbrıs Rakı Festivali’nin final gecesinde, festivalin gerçekleşmesi adına verdikleri desteklerden dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Kaner Şirketler Grubu’nu temsilen Kaan Kaner tarafından takdim edilen teşekkür plaketini alan Girne Belediye Başkanı Nidai Göngördü, kısa bir konuşma yaparak festivalin gerçekleşmesinde emeği bulunan herkese teşekkür etti. YD

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur